Frokost og konferansekokk 100 %
Hotel Breiseth
Jernbanegaten 1 - 5, 2609 Lillehammer, Norge, Norge, Innlandet
Om jobben
- Stillingstittel
- Frokostkokk
- Oppstart
- Etter avtale
- Type ansettelse
- Fast, heltid 100%
- Arbeidstid
- Vakt, dagtid og kveld, alle dager
- Arbeidsspråk
- Skandinavisk, norsk eller engelsk
- Antall stillinger
- 1
- Arbeidssted
- Hjemmekontor ikke mulig
Søk på jobben
Søk senest onsdag 10. desember
Ønsker du å jobbe på et unikt hotell og ta imot gjester med et smil?
Vi søker deg som vil ta ansvar for frokosten vår, samt ta hånd om kurs og konferanser på Hotel Breiseth.
Thora Breiseth startet hotellvirksomhet her i 1897. Hun mestret kunsten å forene det hjemlige, lune og varme med lokal stolthet og moderne komfort. Vi håper å finne deg som vil bære arven etter Thora videre.
Litt om deg:
Vi søker en positiv person til kjøkkenet på vårt ærverdige hotell. Du må være engasjert, ha god forståelse av IK mat og like å lage god mat og god frokost innenfor gitte rammer. Du vil få være med å utvikle vårt nye frokost og konferanse konsept i Thora Breiseths ånd.
Vi trenger en som ikke er redd for å ta i et ekstra tak og som har et genuint ønske om å gi gjestene en unik opplevelse. Du må være pålitelig og raus, og jobbe godt i team og alene. Du er vår fremste vert/vertinne og passer på at frokosten og konferansematen til enhver tid er presentabel, god (både smak og kvalitet) og over forventning. Du stiller krav til deg selv og andre og du rettleder de andre frokostansatte på en god måte. Vi håper å finne deg som er raus og tålmodig og som inspirerer andre til å være den beste versjonen av seg selv.
Sentrale arbeidsoppgaver:
-
Tillaging av frokost, samt håndtering av hele frokostsituasjonen (inkl. rydde bord, vaske opp, vaske frokostområdet, etc)
-
Tillaging av mat til kurs og konferanser (rundstykker, supper, kaker og annet i tråd med Thoras ånd)
-
ansvar for vaktplan i samarbeid med hotelldirektør
-
ansvar for innkjøp, varetelling og oppfølging av IK-mat
-
Vertinne/vert for hotellets gjester
-
Rapportering til hotelldirektør og ansvarlig for å følge matbudsjett
-
Forefallende arbeid
-
Samarbeid med andre avdelinger
Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:
-
Solid og relevant erfaring fra kjøkken og utdannelse innen matfag.
-
Flink til å lage tradisjonell norsk mat
-
Positiv, fleksibel og selvstendig
-
Ryddig, ansvarsbevisst, med stå på vilje, og en som leverer kvalitet i alle ledd
-
Du må beherske norsk og engelsk.
-
God kontroll på IK-mat er et krav
Vi gir deg mulighet til å være med å utvikle frokost og konferanse-konseptene på Hotel Breiseth. Du vil få de goder som ansatte i Gest har, som ansattpriser, gratis bruk av treningsrom, flere sosiale samlinger per år for å nevne noe.
Opplæring og oppstart etter avtale.
Lønn etter tariff.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Hotel Breiseth er et ærverdig kunstnerhotell, med byens beste beliggenhet, rett ved togstasjonen. Hotellet ble etablert i 1897, og har vært samlingssted for kjente malere, omreisende og lokale siden den gang.
Hotellet har 2 avdelinger med til sammen 89 rom, 2 konferanserom og en barception med uteplass og takterrasse.
Vi er vertskap for våre gjester.
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
075880ab-10b2-4837-8319-658a4679380d
- Sist endret
6. desember 2025
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
075880ab-10b2-4837-8319-658a4679380d
Lignende annonser
Kokk restaurant
Arbeidsgiver
Hygge Gjøvik As
Sted
Gjøvik
Arbeidsgiver
Quality Hotel Strand
Sted
Gjøvik
Arbeidsgiver
Fagertun Trygt og trivelig AS
Sted
Jaren