3 undervisningsstillinger deltid for lege ved Institutt for sykepleie, helse og bioingeniørfag
Høgskolen i Østfold
Kobberslagerstredet 5, 1671 Kråkerøy
Om jobben
Stillingstittel
Undervisningsstilling for lege vikariat deltid på sykepleierutdanningen
Type ansettelse
Vikariat, deltid
Arbeidsspråk
Skandinavisk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest mandag 11. august
Om stillingen
Ved Fakultet for helse, velferd og organisasjon, Institutt for sykepleie, helse- og bioingeniørfag lyser vi ut 3 stillinger for Allmennlege, i 20 % stilling for en periode på to år i vikariat.
Institutt for sykepleie-, helse- og bioingeniørfag (SHB)SHB er ett av to institutter ved Fakultet for helse, velferd og organisasjon. Instituttet har ca. 1000 studenter og 75 ansatte. Instituttet gir utdanning på bachelornivå i sykepleie, bioingeniørfag og paramedisin og utdanning på masternivå i klinisk sykepleie. Høgskolen i Østfold har det digitale samfunn som et tverrfaglig og bredt sammensatt satsingsområde.
Om stillingeneDette er en stilling hvor undervisningsoppgavene på Ba sykepleie og MA i avansert klinisk allmennsykepleie er tett knyttet til den kliniske bakgrunnen innehaveren av stillingen har.
Vi søker etter deg som har solid faglig klinisk bakgrunn og som har ønske og evne til å engasjere og gi våre studenter og ansatte relevant undervisning og oppfølging på høyt faglig nivå.
Arbeidsoppgaver
Dine ansvars- og arbeidsoppgaver vil i hovedsak være
- undervisning, studentveiledning, sensurering og evaluering
- deltakelse i råd og utvalg på fakultet-, og institusjonsnivå kan bli aktuelt
- initiere og styrke instituttets undervisnings- og forskningsaktivitet innen fagområdet
Kvalifikasjonskrav
- autorisert lege
- for ansettelse som førsteamanuensis kreves doktorgrad innen relevant fagområde eller kompetanse på tilsvarende nivå dokumentert ved vitenskapelig arbeid
- god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk og på engelsk
- spesialist i allmennmedisin eller annen relevant spesialitet
- erfaring med simuleringsundervisning
- erfaring med bruk av digitale undervisningsmetoder
- klinisk erfaring av nyere dato
- god formidlingsevne og evne til å engasjere
- gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
- initiativrik og selvstendig
Det stilles generelle krav om høyere utdanning, forskningskvalifikasjoner/relevant praksis og utdanningsfaglig kompetanse. Les mer om kravene i universitets- og høyskoleforskriften og HiØ sin kompetansevurderingsmatrise, HiØ KVM/KU KVM.
Det er mange gode grunner til å jobbe hos oss
- Et sterkt fagmiljø med engasjerte studenter og dyktige kollegaer
- Et positivt og utviklende arbeidsmiljø med muligheter for kompetanseutveksling og samarbeid
- Et aktivt sosialt og faglig miljø
- God tilrettelegging og faglige utviklingsmuligheter
- Parkering med lademuligheter for elbil. Reiser du med tog kan du benytte gratis taxitilbud til campus Halden
- Sosiale arrangement og sosiale tiltak. Vi har for eksempel treningstilbud, filmklubb, afterwork samlinger mm.
- Gode forsikringsordninger, pensjons-, og lånemuligheter med gunstige renter og vilkår gjennom Statens Pensjonskasse
- Stillingen lønnes som førsteamanuensis kr 650 000 - 900 000 eller som høgskolelektor kr. 575 000 - 750 000. Ved spesielt relevant kompetanse kan høyere lønn vurderes. Kode- og lønnsinnplassering avhenger av kompetanse, erfaring og en markedsmessig vurdering.
Dette er høgskolen i Østfold
Kjernen i høgskolens virksomhet er å tilby og utvikle forskningsbasert kunnskap med samfunnet - for framtida og gi studenter tilgang til fremragende samfunnsrelevante og profesjonsrettede studier. Vi har en bred studieportefølje som spenner fra profesjonsutdanninger til kunstutdanninger, fra bachelor- til ph.d.-nivå. Kjernen i høgskolens virksomhet er å gi studenter tilgang til fremragende, samfunnsrelevante og profesjonsrettede studier og forskning. Vi har en bred studieportefølje som spenner fra profesjonsutdanninger til kunstutdanninger, fra bachelor- til ph.d nivå. Høgskolen er lokalisert med studiesteder i Fredrikstad og Halden.
Høgskolens fagmiljøer er organisert i tre større fakultet: Fakultet for helse, velferd og organisasjon, Fakultet for lærerutdanninger og språk, og Fakultet for informasjonsteknologi, ingeniørfag og økonomi. I tillegg har vi Akademi for Scenekunst.
På høgskolen jobber det ca. 730 ansatte og vi har ca. 7500 studenter.
Legg inn video
Video url: https://youtu.be/C-xfnuAg0q8
Innsending av søknad
Du sender inn søknaden din via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge. All vedlagt dokumentasjon skal være på norsk, skandinavisk eller engelsk.
Beskriv dine kjerneområder innen undervisning og forsknings- og utviklingsarbeid som er relevant for stillingen. I tillegg må du legge ved
- CV
- publikasjonsliste der de mest sentrale/relevante arbeidene er omtalt
- dokumentasjon på utdanningsfaglig kompetanse
- relevante attester og vitnemål
Aktuelle søkere vil bli bedt om å sende inn inntil 10 publikasjoner og vitenskapelige arbeider for sakkyndig vurdering.
Andre opplysninger
Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.
Inkludering og mangfold er en styrke. Høgskolen jobber for å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver.
Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!
- Assisterende instituttleder Trond Einar Grønvik, trond.e.gronvik@hiof.no, 69 60 86 09
- Assisterende instituttleder Nina Fladeby, nina.fladeby@hiof.no, 69 60 87 60
Kontaktpersoner for stillingen
Om bedriften
Gjennom utdanninger, forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid av nasjonal og internasjonal kvalitet og relevans, og gjennom vårt bidrag i offentlig ordskifte og kunnskapsformidling, skaper vi et bedre og bærekraftig samfunn. Vi skal ha internasjonalt engasjement, samtidig som vi styrker vår synlighet i og vårt fokus på nærsamfunnet. Gjennom samhandling og dialog med regionalt nærings- og samfunnsliv tar vi en aktiv rolle som samfunnsutvikler. Vi søker deg som brenner for faget ditt og som vil være med å utvikle Høgskolen i Østfold og ønsker å bygge en attraktiv, kompetent og utviklingsorientert høgskole.Bli en av oss!
«Det digitale samfunn» er et av våre to satsingsområder innenfor forskning og her belyser vi samspillet mellom digitalisering og samfunn fra ulike teoretiske perspektiver, samtidig som vi ønsker å bidra til utvikling av teknologi på en ansvarlig måte.
Vårt andre hovedsatsingsområde er «Språk i opplæringen» som skal styrke samarbeid på tvers av språkfagene og skape forutsetninger for et mangesidig forsknings- og undervisningsmiljø som står sterkt både nasjonalt og internasjonalt. Satsingen skal bidra til å posisjonere oss som landets ledende språkfaglige miljø.
Sektor
Offentlig
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
e35718f5-c32e-48a2-b284-042b71ca442e
- Hentet fra
jobbnorge
- Referanse
10256475