Kjøkkensjef ønskes til Clarion Hotel Ernst, Kristiansand
Clarion Hotel Ernst AS
Rådhusgata 2, 4664 Kristiansand S, 4664 Kristiansand S, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Vil du lede kjøkkenet på en av Norges mest ærverdige hotell i Kristiansand?
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk, skandinavisk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Velkommen til Kristiansands mest spennende hotellopplevelse! Clarion Hotel® Ernst er hotellet hvor historie møter nåtiden. Praktisk plassert som et landemerke midt i sentrum av Kristiansand, blandes byggets tradisjonelle arkitektur med spennende samtidskunst og internasjonal design.
Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum, og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen.
Vi søker deg som ønsker å skape magiske opplevelser for våre gjester, er en erfaren og inspirerende kjøkkensjef med sterk ledelsesfilosofi.
Arbeidsoppgaver:
- Ledelse og utvikling av kjøkkenteamet, inklusive rekruttering, opplæring og personaloppfølging
- Planlegging, produksjon og kvalitetssikring av alle måltider – frokost, lunsj, bankett og à la carte
- Økonomiansvar: kostnadskontroll, svinnhåndtering, varetelling og produktivitet
- Menyutvikling i tråd med konsept, sesong og bærekrafts mål
- Sikre etterlevelse av IK-Mat, HMS og interne standarder
- Bidra aktivt i hotellets ledergruppe og bidra til helhetlig utvikling av hotellet
- Ønskelig med Fagbrev som kokk, men ikke et krav
- Minimum 3–5 års erfaring som kjøkkensjef, soussjef eller tilsvarende rolle
- Dokumentert erfaring med personalledelse, kostnadsstyring og menyutvikling
- Erfaring fra hotellkjøkken eller større kompleks kjøkkendrift er en fordel
- Kjennskap til IK-Mat, HACCP og relevante hygienekrav
- Beherske norsk eller skandinavisk språk, og har gode engelskkunnskapar
- En trygg, relasjonell leder som bygger tillit og team
- Strukturert, operativ og kommersiell
- Evne til å motivere, skape kultur og utvikle medarbeidere
- Løsningsorientert, beslutningsdyktig og trives i et høyt tempo
- Verdibasert med en inkluderende lederstil og evne til å skape trygghet
- 100% stilling som kjøkkensjef
- Arbeidstid 0800-1600, men kan variere
- Stillingen er en del av Strawberry-konsernet, med gode utviklingsmuligheter internt
Hvis du er klar for å lede vårt kjøkkenteam med hjertet og hodet, da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din søknad og CV – og gjerne en liten tekst om hvorfor du ønsker å bli en del av vårt team.
Søknadsfrist: LøpendeFor spørsmål om stillingen, kontakt anita.aasmundrud@eterni.no
Høres dette ut som drømmejobben din? Da ser vi frem til å høre fra deg!
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Clarion Hotel® Ernst er et klassisk hotell med en historisk sjarm, midt i Kristiansand sentrum Klassisk og eksklusivt hotell fra 1858. Hotellet kombinerer vakre detaljer fra fortiden med et moderne design og kunst, og tilbyr en perfekt base for både businessreisende og feriegjester. Enten du er ute etter å utforske byens pulserende sentrum eller arrangere et møte, har hotellet alt du trenger for et komfortabelt opphold.