Åpent Bakeri søker en dyktig kjøkkenhjelp til vårt produksjonskjøkken i våre lokaler i Sagveien, Oslo
Åpent Bakeri Produksjon
sagveien 23, 0459 Oslo
Om jobben
Stillingstittel
Sandwichkokk
Oppstart
01.09.2022
Type ansettelse
Fast, deltid 60-80%
Arbeidstid
Vakt, natt, ukedager
Antall stillinger
1
Åpent Bakeri søker etter en dyktig, effektiv og matinteressert kjøkkenhjelp til vårt produksjonskjøkken i Sagveien i Oslo, som har lyst til å bli en del av vårt kokketeam.
Arbeideidet vil hovedsakelig forgå i tidsrommet 04.00-12.00. Stillingen innebærer ansvar for å preppe, smøre sandwicher og salater fra vår meny, slik at våre bakeriutsalg får ferske sandwicher og salater av høy kvalitet hver dag.
Om bedriften: Åpent Bakeri bygger på ekte håndverk, kunnskap og rene, naturlige råvarer. Firmaet ble grunnlagt i 1998 av Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang. I dag teller Åpent Bakeri to produksjonssteder og 17 utsalg.
Vi tilbyr: En spennende, operativ deltidstilling som kjøkkenhjelp i et aktivt og godt etablert firma.
Arbeidsoppgaver:
- Produsere sandwicher og salater som holder høy og jevn kvalitet
- Følge opp gjeldene produksjonslister
- IK-mat og daglig renhold av arbeidsområder og utstyr i henhold til våre rutiner
- Holde orden på kjøl og råvarelager
- Følge meny og oppskrifter som er tilrettelagt stedet.
Kvalifikasjoner & Utdanning:
- Erfaring fra kjøkken/katine er en fordel
- God evne til å kommunisere på engelsk
Personlige egenskaper:
- Kvalitetsbevisst
- Arbeider strukturert og effektivt, både selvstendig og i team
- Fleksibel og detaljorientert
- Ryddig
- Inneha stor arbeidskapasitet
- Positiv til nattarbeid og helgejobbing
Om bedriften
Nettsted
post@apentbakeri.no
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
1981507
- Sist endret
12. september 2024
- Hentet fra
talentech
- Referanse
3952fb6a8b474e288371a75af3d9bbe4