Bar & Event Manager
Radisson Blu Hotel Bodø
Storgata 2, 8006 Bodø, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Vi ser nå etter en Bar & Event Manager som skal være med og lede veien videre for byens stolthet Top13, samt være vår bankettavvikler som styrer denne avdelingen videre med stø hånd.
Vårt Food & Beverage team er siste brikke i et stort puslespill. De står støtt som gode verter for å ta seg av våre gjester med en unik evne til å forutse våre gjesters behov.
Våre ansatte er verter som bestandig skal være på rett plass til rett tid og levere en gjestfrihet som overgår alt man kan forvente ved å lage minnerike øyeblikk hver eneste dag. De skal bestandig være et hakk foran slik at de kan lett se våre gjesters behov.
Å jobbe proaktivt for å forbedre våre gjesters forventninger er en kunst og en forventning vi har for våre ansatte.
Stillingstittel
Hotellmedarbeider
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, kveld og natt, ukedager og lørdag
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest onsdag 16. april
Send søknad til
Hva vi ser etter
Kvalifikasjoner vi ser etter:-
Gode komunikasjonsevner.
-
Løsningsorientert.
-
Ha et godt øye for de små detaljene.
-
Framstå som en naturilg leder.
-
Jobbe målrettet for å nå våre mål.
-
Stor lidenskap for å utvikle våre ansatte i hennhold til våre verdier.
-
Fleksibel.
-
Kunnskap om budsjettering, lagerstyring og kostnadskontroll.
-
Tildigere personalannsvar.
-
Besluttsom, nøyaktig, kreativ og ansvarsfull.
-
Beherske norsk og engelsk.
-
Yes I Can! holdning.
Ytterligere informasjon
-
Denne stillingen vil stort sett bestå av kveld og helgejobbing. Noe administrativt vil og måtte påregnes da på dagtid.
-
For denne stillingen må kunskapsprøven for alkoholloven innehas.
-
Intervju gjøres fortløpende.
-
Ansettelse etter avtale.
Arbeidsoppgaver
Vår nye bar og event manager skal ha mange baller i luften og sjonglere med flere avdelinger. Men noen av de viktigste oppgavene er:-
Sørge for et godt samarbeid mellom ansatte og lede veien for at de vokser, utvikler seg og presterer hver eneste dag.
-
Promotere radisson blu hotels sine verdier som hotelkjede.
-
Være en kremer på oppseling både proaktivt og under drift.
-
Ha stort eierskap til menyer slik at disse kan annbefales til gjester og bli lært til ansatte med rett insirasjon.
-
Være oppdatert på trender og utviklinger innen mat & drikke.
-
Planlegge driften på en efektiv og økonomisk måte.
-
Passe på at hms og sjenkelover innenfor alkoholloven følges.
-
Ha god forståelse for kostnader og varelager.
-
Se til at kostnader og varelager holdes på rett økonomisk nivå og at produktivitet og ytelse følges etter våre retningslinjer.
-
levere resultater etter budsjetter.
Vi tilbyr
Hva vi tilbyr :Vi har som mål å være et like godt sted å jobbe som å bo. Derfor tilbyr vi en konkurransedyktig kompensasjons- og fordelspakke, som inkluderer:
-
Du vil bli en del av en arbeidsplass som har blitt kåret til den 4. beste arbeidsgiveren i reiselivsbransjen globalt, rangert av Forbes i 2021 og 2022
-
Spesialpriser på hotell overnatting på våre hoteller i hele verden, for teammedlemmer, og deres venner og familier.
-
Vi etterlever vår visjon "We grow talent, talent grows us". Hos oss vil du dra nytte av et bredt spekter av utviklingstilbud som støtter din læring og vekst helt fra du begynner. Dette inkluderer en individuell utviklingsplan og ubegrenset tilgang til mer enn +20 000 læringsmoduler og programmer gjennom Radisson Academy.
-
Delta i i vår <<Responsible business>> virksomhet. Sammen med våre teammedlemmer på hotellet og i lokalsamfunnene jobber vi med å skape felles verdier, en bedre fremtider og en bedre planet for alle.
-
En arbeidsplass omfattet av tariffavtale
-
Spesialpriser for ansatte ved egne restauranter
-
En internasjonal arbeidsplass med kolleger og gjester fra hele verden
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
.
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2899758
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
f7a9bb53-c3ff-455e-9ae7-ee4918abe0e6