Assisterende kjøkkensjef \& Sous chef
Bristol Oslo
0164 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Assisterende kjøkkensjef & Sous chef
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
2
Søk på jobben
Søk senest lørdag 7. juni
*Hotel Bristol er nå på jakt etter kunnskapsrike og engasjerte nøkkelpersoner til vårt kjøkkenteam i to ulike roller som Assisterende kjøkkensjef og Sous chef. Arbeidstiden inngår i turnusordning for begge stillingene, hvor du vil arbeide tett med øvrig kjøkkenledelse og øvrige medarbeidere tilknyttet våre F&B avdelinger. Søknader behandles fortløpende og stillingene kan bli besatt før søknadsfristens utløp. Vennligst merk søknaden med hvilken av de to stillingene du ønsker.*Ærverdige Hotel Bristol med rike tradisjoner tilbake til 1920 og beliggenhet i Oslo sentrum er et fullservice hotell med 251 rom, herav 6 suiter, stor bankett/konferanse-avdeling og en restaurantavdeling bestående av Bristol Grill, Bristol På Hjørnet og Mauriske Salonger. Bristol er et populært møtested for Oslos borgere, samt tilreisende gjester fra inn- og utland. Hotellet har høy aktivitet året rundt og vår F&B avdeling er en sentral del av driften.
Ansvarsområder/arbeidsoppgaver for assisterende kjøkkensjef:- Medansvarlig for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
- Medansvarlig og opplæring av kjøkkenpersonell
- Medansvarlig for kvalitetssikring av produksjon og service
- Bistå for å oppnå full lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varetelling
- Medansvarlig for planlegging av arrangementer i samarbeid med kurs- og konferanseledelsen
- IK-mat/internkontroll
- Medansvarlig for oppfølging av leverandører
- Aktivt jobbe for å redusere matsvinn
- Operativ drift og tilstedeværelse i kjøkkenavdelingene
- Ansvarlig operativ leder i teamet under drift
- Medansvarlig for kvalitetssikring av produksjon og service
- Medansvarlig for planlegging av optimal kjøkkendrift i avdelingen under din vakt
- IK-mat/internkontroll
- Aktivt jobbe for å redusere matsvinn
- Har fagbrev og erfaring fra lignende stillinger
- Har god kjennskap til IK-mat
- Har lidenskap for faget
- Motiveres av å skape store matopplevelser
- Er resultatbevisst, løsningsorienter og fleksibel
- Evner å motivere og inspirere dine medarbeidere
- Trives med å ha ansvar i et hektisk miljø
- Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk
- Sentrale stillinger i en av norges ledende hoteller
- Konkuransedyktige betingelser
- Mye ansvar og muligheten til å påvirke
- Et stort fagmiljø
- Gode ansattfordeler
Om bedriften
Hotel Bristol er et av Oslos mest tradisjonsrike hoteller og åpnet dørene for første gang i 1920. Vårt ærverdige hotell er kjent for å gi gjestene et førsteklasses opphold og det lille ekstra. Vi er et fullservice hotell med ca. 250 rom og suiter, treningsrom, restaurant, bar og konferanseavdeling. Hotel Bristol er en del av Thon Hotels-kjeden som igjen er eid av Olav Thon Gruppen.
Sektor
Privat
Nettsted