Vil du være med å utvikle neste generasjon kokker? Vi søker kjøkkensjef til Geitmyra juniorkokker
STIFTELSEN GEITMYRA MATKULTURSENTER FOR BARN
Vulkan 5, 0178 Oslo
Om jobben
- Stillingstittel
- Kjøkkensjef
- Type ansettelse
- Fast, heltid 100%
- Arbeidsspråk
- Norsk eller engelsk
- Antall stillinger
- 1
- Arbeidssted
- Hjemmekontor ikke mulig
Søk på jobben
Søk senest mandag 1. desember
I Geitmyra Juniorkokker lærer vi ungdom i alderen 14-18 år å lage mat, og vi gir dem deres første jobb. Ungdommene våre har allerede laget mat til Kongen og regjeringen, kokkelert med Bill Gates og de har lagd og servert mat til tusenvis av mennesker på store og små arrangementer.
Nå søker vi en entusiastisk og utviklingsorientert kjøkkensjef som skal gi ungdommen sin første jobberfaring. Sammen med ungdommene og resten av Geitmyra-teamet, skal du utvikle matkonsepter som som treffer et tøft marked med mye konkurranse. Her vil din kjærlighet til og kunnskap om god mat og erfaring fra restaurant, catering eller storkjøkken være avgjørende.
For å trives hos oss må du like å jobbe tett med ungdom, gi dem ansvar og rom til å vokse, og ha et ønske om å gjøre en forskjell i livene deres. Du tør å utfordre, samtidig som du er trygg i rollen som veileder.
Ansvarsområder-
Planlegge og gjennomføre kurs for juniorkokker
-
Opplæring og utvikling av juniorkokker i arbeid
-
Gjennomføring av cateringoppdrag, pop-up restaurant og andre inntektsgivende aktiviteter
-
Daglig drift av kjøkkenet
-
Gjennomføring av events, internt og eksternt
-
Planlegge, utvikle og kvalitetssikre menyer i samarbeid med matfaglig ansvarlig Andreas Viestad, herunder også kalkyler,
-
Budsjett og resultatansvar
-
Innkjøp
-
Sikre og følge opp IK-mat/ haccp
-
Ivareta HMS-rutiner
-
Sikre god kommunikasjon og samarbeid med kunder, leverandører og samarbeidspartnere
-
Erfaring fra catering, kantine, restaurant eller storkjøkken er påkrevd
-
Fagbrev innen kokkefaget eller tilsvarende kompetanse
-
Erfaring med veiledning og utvikling av ungdom, f.eks. lærlinger eller praksiselever
-
Grunnleggende kompetanse innen kjøkkenøkonomi
-
Gode norskkunnskaper. Arbeidsspråket er norsk.
-
Førerkort klasse B
-
Du er kreativ og har en nysgjerrig tilnærming til matlaging
-
Du evner å sikrer kvalitet og struktur også i en travel hverdag
-
Dine kollegaer beskriver deg som en løsningsorientert og ansvarsfull gjennomfører
-
Du er en lagspiller med gode samarbeidsevner og et ønske om å lykkes sammen med andre
-
En meningsfull og givende jobb hvor du kan forme ungdommer og noen av fremtidens kokker
-
Å jobbe i et av Norges beste matfaglige miljøer der matlaging og læring går hånd i hånd
-
Mulighet til å gjøre en stor forskjell for et engasjert og talentfullt ungdomsteam
-
Entusiastiske og dyktige kollegaer som brenner for ungdom, mat og utvikling
-
Kvelds- og helgearbeid må påregnes
-
Lønn og betingelser etter avtale
-
Arbeidssted: Oslo
Er dette drømmejobben din? Har du Da er det ingen grunn til å vente! Send CV og søknad til kari-ann@geitmyra.no snarest og senest 1. desember.
Du må kunne legge frem gyldig politiattest uten relevante merknader for arbeid med barn og ungdom.
Vil du vite mer før du søker? Da ringer du Daglig leder Kari-Ann Norén, 916 50 755.
Om arbeidsgiverenGeitmyra Juniorkokker gir ungdom mellom 14 og 19 år opplæring og trening i å bli gode til og glade i å lage mat. I samarbeid med erfarne kokker, jobber de i cateringoppdrag til ulike arrangementer. Sammen gir vi ungdom ansvar og mestring, og skaper fremtidens nye mattalenter.
Siden starten har vi kurset over 150 ungdommer, og flere har gått videre i en matfaglig utdanning. Oppdragene har strømmet inn, og juniorkokkene har allerede satt sitt preg på arrangementer som Øyafestivalen, Fæbrikstad, Tons of Rock, Over Oslo, Piknik i parken, Aschehougs hagefest, Y Oslo, Verdens Kuleste Dag og en rekke andre små og store arrangementer.
Vi vet at ungdom kan og vil levere på et høyt nivå. Vi gir motiverte ungdommer muligheter og ansvar, slik at du får mat med mening.
Om bedriften
Geitmyra er et nasjonalt kompetansesenter for matkultur. Gjennom skoleundervisning, kurs og arrangementer gir vi praktisk kunnskap og matglede til barn og ungdom.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
ed5328f5-1378-455b-a9e0-dcf9b078a074
- Sist endret
24. november 2025
- Hentet fra
FINN
- Referanse
438099873
Lignende annonser
Kokker & pizzaiola
Arbeidsgiver
Compass Group Norge
Sted
Oslo
Arbeidsgiver
Clarion Hotel Oslo
Sted
Oslo
Arbeidsgiver
Kverneriet Solli Plass
Sted
Oslo