Ledig stilling som konditor hos Åpent Bakeri Produksjon as
Åpent Bakeri Produksjon
sagveien 23, 0459 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
konditor
Oppstart
01.11.25
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Dagtid, ukedager
Arbeidsspråk
Engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest lørdag 8. november
Vi ser etter en faglig sterk, nøyaktig og effektiv konditor til vårt konditori. Arbeidet vil bestå i produksjon av alt av Åpent Bakeris konditorvarer, sesongprodukter samt å bidra i å utvikle, implementerenye impulser og produkter i assortimentet. Åpent Bakeris konditori produserer for det meste produkter i segmentet "hyllevarer" og svært lite klassiske kaker.
Videre ønsker vi en person som vet å jobbe ryddig, rent, systematisk, effektivt og er punktlig med god kunnskap om IK-mat og som er god på å jobbe i et team.
Siden komunikasjone stort sett går på engelsk i produksjonen er dette et krav at søker behersker.
Åpent Bakeri er godkjent lærebedrift og har som uttalt mål om at alle lærlinger går ut med høyeste karakter. Vi har til enhver tid ambisjon om å ha lærlinger i bedriften og stillingen vil også innebefatte ansvar for faglig oppfølging av disse i det daglige arbeid.
Åpent bakeri ligger sentralt i Oslo på Sagene.
Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med gode muligheter for den som er villig til, å har ønske om å utvikle seg faglig. Åpent bakeri har bakere og konditorer som hver dag jobber sammen for å nå bedriftens mål om høy kvalitet på produktene.
Arbeidstid vil i hovedsak være på dagtid. Noe helgejobb må påregnes.
Lønn: Etter avtale
Formel utdannelse: Svennebrev i konditorfaget.
Synes du dette kunne være spennende? Vi gleder oss til å komme i kontakt med deg.
Du kan lese mer om Åpent Bakeri her: www.apentbakeri.no
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
ebe88e95-50b0-4332-8749-09adb03c6099
- Hentet fra
talentech
- Referanse
41560d64611444538d18744c8b3f7f12