Head Chef -- Restaurant Mori
THE WELL
Kongeveien 65, 1412 Sofiemyr, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest lørdag 31. mai
The Well søker en erfaren og ambisiøs Head Chef til Restaurant Mori som vil være med å skape unike matopplevelse for våre gjester. Dette er en sjelden mulighet for deg som ønsker å sette ditt preg på et kjøkken, og bli en nøkkelperson i utviklingen av The Wells gastronomiske profil.
Rollen
Som Head Chef vil du ha det overordnede ansvaret for å utvikle og implementere kjøkkenets strategi og konsept, bygge opp og lede teamet, og sikre høy kvalitet i alle ledd -- fra menyutvikling og råvarevalg, til service og økonomistyring. Du blir en drivkraft i utviklingen av den gastronomiske opplevelsen på The Well.
Ansvarsområder
-
Strategi og konseptutvikling: Utforme og drive kjøkkenets konsept i tråd med The Wells overordnede strategi og mål.
-
Økonomistyring: Budsjettansvar for mat, personalkostnader og vareforbruk. Tett oppfølging av nøkkeltall og avvik.
-
Operativ ledelse: Daglig drift og tilstedeværelse på kjøkken og under service. Samarbeid tett med restaurantens front-of-house.
-
Teamledelse og rekruttering: Bygge og utvikle et sterkt kjøkkenteam, inkludert rekruttering, opplæring og utviklingssamtaler.
-
Kvalitet og leverandører: Etablere relasjoner med leverandører, sikre kvalitet og kostnadseffektivitet, og bidra til prissetting og menytesting.
Vi ser etter deg som:
-
Har 2--4 års erfaring som Head Chef og solid kjennskap til asiatisk kjøkken.
-
Har sterk forretningsforståelse og kontroll på kjøkkenets økonomiske nøkkeltall.
-
Er kreativ og nyskapende, og evner å skape menyopplevelser som begeistrer.
-
Er en motiverende leder som evner å utvikle og inspirere teamet.
-
Har høy grad av fleksibilitet, struktur og tilpasningsevne i en dynamisk hverdag.
-
Brenner for helse, velvære og bærekraft -- verdier som står sentralt hos The Well.
Vi tilbyr
-
En nøkkelrolle i utviklingen av et spennende og gjennomarbeidet restaurantkonsept
-
Et inspirerende og profesjonelt arbeidsmiljø i Nordens største og mest eksklusive velværeanlegg
-
Gode utviklingsmuligheter og faglig støtte i et selskap i vekst
-
Konkurransedyktige betingelser og gode personalfordeler
Om bedriften
Sektor
Privat
Nettsted