Vil du jobbe som gartnerassistent i sommer? (mulighet for forlengelse)
Farm Society AS
Jarleveien 12, 7041 Trondheim, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Gartner
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Vi ser etter en positiv gartnerassistent som kan starte i sommer! Du får jobbe med alt fra såing til høsting og klargjøring av råvarer som leveres til 200+ restauranter over hele Norge.
Skriv noen ord om deg selv til post@thefarmsociety.no så fort som mulig, og legg ved en enkel CV. Merk e-posten med "Gartner".Arbeidet foregår i vårt gårdsbruk øverst på Nyhavna, der vi dyrker råvarer av høy kvalitet i kontrollerte miljøer -- året rundt.
Vi jobber i team, men du må også kunne jobbe selvstendig, være strukturert og nøyaktig. Arbeidet kan være tungt fysisk, så vi ser etter deg som liker å være i bevegelse. Hos oss starter dagen tidlig, med faste rutiner og strukturerte arbeidsdager.
Dette ser vi etter hos deg:-
Har interesse for planter og matproduksjon
-
Liker fysisk arbeid og å jobbe med hendene
-
Er fokusert og nøyaktig i det du gjør
-
Samarbeider godt med andre, men liker å jobbe selvstendig
-
Er løsningsorientert og selvgående
-
Såing og plassering av dyrkebrett
-
Vanning og blanding av substrat og næringsløsning
-
Følge med på vekst og kvalitet-- og gjør justeringer etter behov
-
Høste råvarene og pakke for levering
-
Rengjøring og vedlikehold av produksjonsområder og utstyr
Gartnerutdanning er ikke et krav, men fordel med erfaring fra matproduksjon eller lignende. Du vil få god opplæring, og du må kunne jobbe i sommermånedene, ut uke 35. Stillingen er fulltid, 37,5 timer per dag, 5 dager i uken. Mulighet for fast ansettelse som gartner fra 1. september. Oppstart så fort som mulig!
Skriv noen ord om deg selv og legg ved en enkel CV. Merk e-posten med "Gartner", og send til post@thefarmsociety.no så fort som mulig.
Om bedriften
The Farm Society er et urbant gårdsbruk med base øverst på Nyhavna i Trondheim. Vi dyrker bladgrønnsaker og urter i kontrollerte miljøer. Med presis styring av lys, luft, vann og næring produserer vi grønnsaker med intens smak, høy kvalitet og forutsigbarhet året rundt.
Vår produksjon foregår i et vertikalt system, utviklet for å kombinere teknologi, håndverk og effektiv logistikk. Vi leverer til restauranter over hele landet, fra små nabolagskjøkken til Norges mest anerkjente Michelin-restauranter.
I tillegg til selve produksjonen, utvikler vi også tekniske løsninger for fremtidens urbane matproduksjon -- med mål om å gjøre det enklere for flere å produsere mat med høy kvalitet mindre svinn og kortere vei fra gård til bord.
Selskapet ble etablert i 2018 og er i dag 5 ansatte.
Sektor
Privat
Nettsted