Vi søker Soussjef og Kokk til vårt team
Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
Museumsvegen 26, 2060 Gardermoen, Norge, 2060 Gardermoen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Vi søker Soussjef og Kokk til vårt team
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
2
Søk på jobben
Søk senest onsdag 26. mars
Vi ønsker å styrke vårt team og ser etter en kokk og en soussjef fra 1. mai 2025.
Vi søker positive og engasjerte personer som liker å jobbe i et dynamisk miljø, er effektive og godt organiserte. Vi foretrekker kandidater med erfaring som kokk, spesielt innen banketter, konferansemiddager og à la carte-retter.
KokkArbeidstid:Hovedsakelig 15:30 - 23:30, arbeid etter vaktplan, også i helger.
Forberedelse og tilberedning av retter på høyeste nivå i henhold til meny og konsept
Daglig mise en place for lunsj, à la carte-retter og snacks
Sikre renslighet i henhold til gjeldende prosedyrer
Mottak og kontroll av leveranser
Opprettholde orden på kjøkkenet og i lageret
Overholde HACCP-regler, renholdsprosedyrer, sikkerhetsrutiner, avfallssortering og matsvinnreduksjon
Samarbeide for å sikre høy gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet i avdelingen
Andre oppgaver relatert til kjøkkenarbeid
Kunnskap i norsk eller engelsk
Fagbrev som kokk eller minimum 5 års erfaring som kokk
Gode referanser
Lidenskap for matlaging
Evne til å jobbe både selvstendig og i team
Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsevner
God kunnskap om HACCP / IK-mat-systemet
Arbeid etter vaktplan, også i helger.
Lede og veilede kjøkkenpersonalet
Medansvar for lagerkontroll, innkjøp og varetelling
Sikre høy kvalitet på produksjon og service
Sørge for at maten leveres i henhold til bedriftens standarder
Kreativ utvikling og planlegging av menyer og matkonsepter i samarbeid med kjøkkensjefen
Overholde HACCP-regler og interne kvalitetskontroller
Være stedfortreder for kjøkkensjefen ved behov
Minimum 8 års dokumentert erfaring i en lignende stilling
Fagbrev som kokk
Gode referanser
Flytende norsk eller engelsk, muntlig og skriftlig
Svært gode kommunikasjonsevner – både med gjester og kollegaer
God kunnskap om norske HACCP-regler, både teoretisk og praktisk
Solid forståelse av kjøkkendrift og gastronomiske prosesser
Fleksibilitet, evne til problemløsning og stor grad av nøyaktighet
Selvstendighet og evne til å ta beslutninger
Evne til å bygge et sterkt team og skape et positivt arbeidsmiljø
Førerkort og evne til å kjøre bil – en fordel
Vi ser etter en person med erfaring i ledelse av kjøkkenteam og planlegging av kjøkkendrift.
Søknadsfrist: 26. mars – søknader vurderes fortløpende, så ikke vent med å sende inn din søknad.
Hvis denne stillingen er noe for deg, send oss din CV.
Vennligst send CV-en din sammen med en søknad som inkluderer informasjon om hvilken stilling du søker på.
Har du spørsmål, kan du kontakte Kjøkkensjef Rafal Kwidzinski på e-post: rafal.kwidzinski@parkinn.com.
Vi ser frem til å høre fra deg og vil kontakte aktuelle kandidater fortløpende.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Norlandia Hotel Group drifter totalt 37 enheter i Norge og Sverige.
Med fokus på våre ansatte er vi et av Nordens beste hotelldriftsselskap. Vi har ett hovedfokus, å skape god gjeste- og medarbeideropplevelser. At våre gjester er fornøyde og at du som medarbeider trives på arbeidsplassen, har alt å si for vår felles suksess.
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2873619
- Hentet fra
mojob
- Referanse
6b63bce8-40ff-41ef-977e-465bf2479b89