Vil du ha en spennende jobb på Bodø Lufthavn?
SSP Norway
8004 Bodø, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kokker, servicemedarbeidere og vaktleder
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Antall stillinger
10
Søk på jobben
Søk senest tirsdag 17. juni
SSP står for store deler av matserveringen på flyplasser og flycatering i Norge, og nå ser vi etter nye medarbeidere i ulik stillingsprosent til avdelingene våre på Bodø Lufthavn. Ved å jobbe hos oss vil du være en del av et miljø hvor ingen dag er lik. Du vil møte kunder som er på reisefot både i jobb- og privatsammenheng, og du må være flink til å tilpasse deg hver enkelt kunde.
Arbeidsoppgavene vil være varierte, og vi trenger ansatte som ønsker å betjene kunder, servere og håndtere enkel matproduksjon. Kanskje er det et av feltene som frister mest for deg, eller kanskje ønsker du å gjøre litt av alt?
Vi har nå behov for deltid- og heltidsansatte med oppstart nå og til sommeren! Vi søker kokker (80%-100%) Servicemedarbeidere (50% og 80%)Herfra: Servering av lokal mat samt enkle og friske retter
Hunterbar: servering av mat og lokal produsert drikke og baristakaffe
Arbeidsoppgaver:-
Kundeservice og salg av mat og drikkevarer
-
Kassebetjening
-
Bordservering i våre restauranter
-
Alt fra enkel matproduksjon som tilberedning av bagetter til betjening av grill/varmt kjøkken. (Tidligere erfaring og fagbrev er en fordel)
-
Etterlevelse - og oppfølging av IK-mat
-
Varemottak
-
Påfyll av varer
Vi søker også vaktleder (vikariat på 80 %) til vår avdeling Herfra/Hunterbar, med mulighet for 100 % stilling og fast ansettelse.
Arbeidsoppgaver vaktleder:-
Har fullt ansvar for ditt vaktskift
-
Støtte og følge opp daglig drift
-
Skape trivsel, motivasjon og engasjement
-
Opprettholde fokus på salg, service og kvalitet
-
Løse eventuelle problemer på vakt
-
Delegere posisjoner og ansvar til medarbeidere på vakt
-
Følge opp rutiner og standarder for driften
-
Daglig oppfølging av HMS og IK Mat på avdelingen
-
Opplæring av nye medarbeidere
-
Bestillinger
-
Varetelling og mnd. oppgjør
-
Internkontroll og rapporteringer
-
Bistå i planlegging av vaktplan
Hva tror vi du som minimum trenger for å lykkes? -
Du må kunne kommunisere godt på ett av de skandinaviske språkene i tillegg til engelsk
SSP ønsker å være en organisasjon som i størst mulig grad gjenspeiler samfunnets mangfold og sammensetning. Derfor ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver, og vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Alle kvalifiserte søkere oppfordres til å søke.
Vi setter i gang ansettelsesprosessen umiddelbart. Send din søknad i dag
Om bedriften
SSP - The Food Travel Experts - er en ledende operatør av mat- og drikkekonsepter på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom en portefølje av internasjonale og nasjonale brands som er skreddersydd for lokale behov. SSP har for tiden virksomhet i 38 land.I Norge opererer SSP innenfor tre forretningsområder; drift av restauranter, kafeer, kiosker og lounger tilknyttet 15 flyplasser og 2 togstasjoner, drift av kafeer på alle regionaltog, samt flycatering. I Norge har SSP en omsetning på ca. 2 mrd, vi drifter over 30 ulike konsepter/ brands, og jobber hver dag for at vi skal være den beste delen av reisen for våre kunder. Vi driver ca 100 utsalgssteder og noen av våre mest kjente merker er Point, Fjøla, Ritazza og Herfra, mens O'Learys, Jamies Italien, Starbucks, Samson og Yo! Sushi er noen av våre franchise brands.I tillegg drifter vi egne restauranter og kiosker på Island/ Keflavik.
Sektor
Privat