Seniorkonsulent i Smart Sustainable Cities
NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Høgskoleringen 1, 7491 Trondheim, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Seniorkonsulent hos NTNU Smart Sustainable Cities
Type ansettelse
Vikariat, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest fredag 24. januar
Dette er NTNU
NTNU er et breddeuniversitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil og et tyngdepunkt innen profesjonsutdanning. Universitetet er lokalisert i tre byer med hovedsete i Trondheim.
På NTNU jobber 9 000 ansatte og 43 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
. Video: https://youtu.be/Xt-yHCN5QS0Om stillingen
Ved institutt for arkitektur og planlegging og NTNU Smart Sustainable Cities er det ledig stilling som seniorkonsulent i et 1,5 års vikariat.
NTNU Smart Sustainable Cities har en stor portefølje av eksternfinansierte prosjekter i samarbeid med offentlig og privat sektor. Vi koordinerer i dag fem prosjekter finansiert av Horisont Europa, og jobber målrettet mot kommende utlysninger. Forskningsmiljøet består i dag av 15 ansatte.
Arbeidet vil være knyttet til flere av de pågående prosjektene og vil støtte koordinator og prosjektleder i daglig drift, samt bidra til strategisk arbeid i gruppen for å støtte byer i å bli klimanøytrale, inkluderende, vakre og bærekraftige.
Stillingen er et 1,5 års vikariat.
Din nærmeste leder er kontorsjef.
Arbeidsoppgaver
- Støtte prosjektledelsen i daglig ledelse av prosjekter og oppfølging av prosjektaktiviteter og partnere
- Støtte prosjektledelsen med tilrettelegging og forberedelse av prosjektmøter, presentasjoner, referat og oppsummering
- Administrativ oppfølging og rapportering i europeiske forsknings- og innovasjonsprosjekter
- Støtte nye søknadsløp innenfor NTNU Smart Sustainable Cities
- Ivareta og utvikle utvalgte samarbeidsrelasjoner
- Bidra til å formidle om gruppens aktiviteter på sosiale medier, både visuelt og skriftlig
Andre oppgaver kan også tillegges stillingen etter behov og kapasitet
Kvalifikasjonskrav
- Relevant utdanning, fortrinnsvis på mastergradsnivå, og minimum bachelor. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere for utdanningskravet
- Dokumentert kompetanse fra deltakelse i forsknings- og administrative roller i nasjonale eller internasjonalt forskningsarbeid
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk
- Tilgjengelig for arbeidsrelaterte reiser
Ønskede kvalifikasjoner
- Erfaring fra, og interesse for, nettverksarbeid
- Kunnskap og erfaring fra forskningssamarbeid utenfor Europa
- Dokumentert erfaring fra samarbeidsprosjekter og søknadsprosesser med offentlig og privat sektor, både nasjonalt, europeisk og internasjonalt
- Erfaring fra søknadsprosesser og/eller gjennomføring av norske sentersatsinger som SFI, FME eller lignende
- Erfaring med Office og online-samarbeidsverktøy (Excel, Word, Google Drive, Sharepoint, Miro, Teams, Zoom Asana o.l.) eksempel
Personlige egenskaper
- Strukturert og effektiv
- God kommunikasjons- og samarbeidsevne
- Innovativ og løsningsorientert
- Resultatorientert og selvstendig
- Evne å prioritere i en hektisk arbeidshverdag. eksempel
Ved vurdering av den best kvalifiserte, legger vi vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt din motivasjon for stillingen.
Vi tilbyr
- Spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø
- Åpent og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kolleger
- Gunstige vilkår i Statens pensjonskasse ansattegoder og fordeler
Lønn og vilkår
I stillingen som Seniorkonsulent kode 1363 vil du normalt lønnes fra brutto kroner 561.600 - 657.300 avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde (ta stilling til hva som må være med – fjern det som ikke passer):
- CV, attester og vitnemål
- navn og adresse til tre relevante referanser
Dersom hele eller deler av utdanningen din er tatt i utlandet, ber vi deg i tillegg legge ved dokumentasjon på omfang og kvalitet for hele ditt utdanningsløp, både bachelor- og masterutdanning, i tillegg til annen høyere utdanning. Beskrivelse av hvilken dokumentasjon som er nødvendig finner du her. Dersom du allerede har en uttalelse fra HK-dir, er det fint om du legger ved den også.
Generell informasjon
Inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning.
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Professor Annemie Wyckmans, e-post annemie.wyckmans@ntnu.no eller Kontorsjef Olav B. Wist, tlf. 415 10 150 eller e-post: olav.wist@ntnu.no. Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen, kan du ta kontakt med HR-rådgiver Astrid S. Lyngby, astrid.s.lyngby@ntnu.no
Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon
Søknadsfrist: 24.01.2024
Om bedriften
NTNU - kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Institutt for arkitektur og planlegging
Våre fagområder er arkitektur, byforming, fysisk og byøkologisk planlegging, Smart Cities samt eiendomsutvikling og -forvaltning. Vi jobber også med omgivelsesestetikk, arealbruk og transportplanlegging, byfornyelse, tetthet og byutvikling, samt urban økologisk planlegging i utviklingsland. Institutt for arkitektur og planlegging er et av fire institutter ved Fakultet for arkitektur og design.
Institutt for arkitektur og planlegging er et av fire institutter ved Fakultet for arkitektur og design.Våre fagområder er arkitektur, byforming, planlegging, byøkologi, Smart Cities samt eiendomsutvikling og -forvaltning.
Sektor
Offentlig
Nettsted