Faglært kokk (hotell) 80 %
Bårdshaug Herregård AS
Orkdalsveien 105, 7300 Orkanger, Orkland, Trøndelag, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Faglært kokk (hotell)
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, deltid 80%
Arbeidstid
Vakt, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Engelsk, skandinavisk eller norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Send søknad til
Våre menyer og konsepter skal være i tråd med løftene i Trøndersk Matmanifest og hotellets fokus på lokalmat fra Orkland og regionen rundt. Vi skal tilberede og presentere mat av god kvalitet og være stolte ambassadører av kokkefaget.
Hva vil dine ansvars- og arbeidsoppgaver være?
-
Frokostbuffet
-
Møte-, kurs og konferansemat
-
Á la carte, ettermiddag og kveld
-
Selskapsmenyer og øvrige menyer til spesielle anledninger
-
Hjemmelaget bakst og kaker
-
Bistå med servering og presentasjoner av menyer ved behov
-
Arbeid i anretning, skrubb og nedvask av kjøkken
Ønskede kvalifikasjoner?
-
Du har lidenskap for mat og drikke
-
Du har kunnskap om råvarer og kjennskap til ulike allergier og dietter
-
Du har erfaring fra kjøkkenet
-
Du er arbeidsom og liker å få ting gjort
-
Du takler hektiske dager hvor endringer kan og vil skje på kort varsel
-
Du ønsker å fremme regionale råvarer og matkultur
Hotellets gjester skal oppleve kvalitet og godt vertskap, som igjen gir gode gjesteopplevelser. Det skal foregå på en måte som sikrer et godt, utviklende og trygt arbeidsmiljø hvor alle blir sett, verdsatt, akseptert og respektert. Summen av disse arbeidene skal sikre hotellet god lønnsomhet.
Hva tilbyr vi?
-
Omvendt intervju med en av kokkene våre
-
6 ukers rullerende grunnturnus med dag og ettermiddag- / kveldsvakter på 7 -- 8 timer
-
God bussforbindelse tur/retur Trondheim hvor kokkene våre sjelden stempler ut etter kl. 22:00
-
Ferie i forbindelse med påske, jul og nyttår, da hotellet og Restaurant Ministeren holder stengt
-
Lønn etter avtale, basert på gjeldende tariffavtale + tillegg for din kompetanse, personlige egnethet og arbeidserfaring
-
Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
-
Vi kan være behjelpelig med midlertidig bosted i en oppstartsfase
Besøk hjemmesidene www.inorkland.no og www.visitorkland.no.
Søknadsfrist og tidspunkt for tiltredelse?Vi tar inn aktuelle kandidater til uformelle samtaler fortløpende. Ønskelig med oppstart etter påske.
Hvem tar du kontakt med?Ønsker du ytterligere opplysninger som gjelder stillingen, ta kontakt med kjøkkensjef Linda Bjørgan,
på telefon 958 20 308. Skriv noen få ord og send CV til: lbjo@baardshaug.no
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Bårdshaug Herregård er medeier og medlem av <<De Historiske AS>>. Hotellet ligger på Orkanger, 40 km sørvest for Trondheim. Dagens Bårdshaug består av den historiske herregården og ett fullservice hotell fra 1980 som ble ytterligere utvidet i 2010. Bårdshaug Herregård har totalt 88 hotellrom, flere vakre selskapslokaler i Herregården for inntil 40 gjester, konferansefasiliteter for 300 gjester og festsal for 100 gjester. Ved Bårdshaug Herregård finner du og vår a la carte restaurant, Restaurant Ministeren med 44 sitteplasser og Jaktbaren.
På Bårdshaug Herregård er vi rundt 40 ansatte. Å gi våre gjester en god opplevelse er vårt mål og vår stolthet. Vi serverer mat basert på norske tradisjoner, men leker gjerne med internasjonale innslag og moderne teknikker. Vi samarbeider med lokale gårder og produsenter og får stadig leveranser med utsøkte råvarer på døra til glede for både oss, miljøet og ikke minst - gjestene!
Sektor
Privat
Nettsted
Facebook
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2839784
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
c6d672f5-59b7-45a8-b673-6b926545f292