Er du vår neste stjerne i restauranten på Egon Kjøttbasaren?
Egon Kjøttbasaren
Vetrlidsalmenningen 2, 5014 Bergen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Restaurantmedarbeider
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, deltid 20-99%
Arbeidstid
Dagtid, kveld og natt, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
3
Som restaurantmedarbeider på deltid jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.
Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.
Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.
ARBEIDSOPPGAVER:-
Servering
-
Gjesteoppfølging
-
Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
-
Internmarkedsføring
-
Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
-
Utadvendt, blid og omgjengelig
-
Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
-
Stiller spørsmål
-
Liker ansvar, både ta og gi
-
Ydmyk og lærevillig
-
Strukturert og pålitelig
-
Over 20 år
Om bedriften
Egon Kjøttbasaren har en fantastisk beliggenhet på bryggepromenaden i Bergen, rett ved fløibanen. Du kan velge å nyte matopplevelsen vår ute på vår flotte uteservering eller inne i vår koselige restaurant. Uansett om det er en vanlig hverdag eller en spesiell anledning, er Egon Kjøttbasaren det perfekte stedet å feire dine øyeblikk. Nyt en avslappende lunsjpause midt i Bergens kulturelle hjerte, eller ta del i de varme sommerkveldene ved Bryggen mens du nyter en herlig middag på vår uteservering.
Sektor
Privat
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2940142
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
c6136cfb-96c4-4740-827a-991ea0c315fd