Sous Chef på Hotel Klubben
Hotel Klubben
Nedre Langgate 49, 3126 Tønsberg, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Hotel Klubben søker Sous Chef
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Antall stillinger
1
Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da må DU ta kontakt med oss!
Personen vi søker må ha en bred faglig kompetanse og stor interesse for mat. Du må være kreativ, erfaring fra ett strukturert a la carte kjøkken og menyplanering og du har ledererfaring. Stillingen passer for deg som liker å jobbe i team og har øye for detaljer.
Som Sous Chef hos oss vil du få en unik mulighet å forme og utvikle mattilbudet på Hotel Klubben, lede et ungt og internasjonalt team, og sette ditt preg på den totale gjesteopplevelsen.
Sous Chef har ansvar for den operative driften av a la carte avdelingen på Taket og Grenseløs på Hotel Klubben.
Ansvarsområder og oppgaver-
Menyutvikling: Utvikle menyer til Taket og Grenseløs sammen med vår Food and Beverage Manager Marcos Scorza.
-
Opplæring: Ansvar for opplæring av nyansatte
-
Ledelse: Lede og inspirere teamet på a la carte avdeling
-
Drift: Bidra til den daglige driften av kjøkkenet
-
Kvalitetssikring: Sørge for at maten som serveres holder standard.
-
IK-mat/internkontroll
-
Delansvar for vaktlister
-
Økonomisk delansvar
-
Fagbrev som kokk. Riktig erfaring kan veie opp for dette
-
Godt utviklet evne til kommunikasjon og samarbeid
-
Utpreget service holdning
-
Faglig sterk med evne til å motivere andre
-
Evne til å takle høyt arbeidspress
-
Gode norsk eller engelsk kunnskaper
-
Erfaring fra lignende stilling / ledererfaring
-
Være med på å utvikle mattilbudet på hotellet og dermed kunne påvirke avdelingene og hotellet generelt
-
Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede
-
Trygt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere
Kjenner du deg igjen i punktene over? Ikke la denne muligheten for oss til å bli kjent med deg forsvinne, søk i dag!
Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.
Som Sous Chef rapporterer du til F&B Manager. Arbeidstid er turnus og du må påregne arbeid på dagtid, kvelder og i helger.
Send en kortfattet søknad og CV til F&B Manager Marcos Scorza på e-post: marcos.scorza@hotelklubben.no
Søknaden merkes: Sous Chef
Ansettelsesform: Heltid
Søknadsfrist: Rekrutteringen skjer løpende. Tiltredelse etter avtale.
Arbeidssted: Tønsberg
Om bedriften
Hotel Klubben byr på opplevelser for alle sanser -- her skapes minner gjennom musikk, mat, møter og kultur. Rommene våre er inspirert av livet i Tønsberg og sjøen, og hotellets detaljer spenner fra historisk til moderne. Nyt utsikten, smakfulle måltider, fleksible møtefasiliteter og underholdning på vår egen Klubben Scene.
Sektor
Privat
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
c25b16d1-597f-4c73-9d8f-a1f20f6121cc
- Hentet fra
FINN
- Referanse
413007983