Controllere i nyopprettet avdeling for økonomistyring – to stillinger
Universitetet i Oslo
Problemveien 7, 0315 Oslo
Om jobben
Stillingstittel
Controllere i nyopprettet avdeling for økonomistyring – to stk
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
2
Søk på jobben
Søk senest søndag 1. juni
Om stillingene
Er du en nysgjerrig person som er interessert i å utvikle din kompetanse? Da kan det være nettopp deg økonomiseksjonen på Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet leter etter.
Vi søker etter 2 controllere til Avdeling for økonomistyring der vi jobber med økonomistyring, budsjettering, økonomisk rapportering og økonomisk rådgivning for fakultetet, institutter og forskningssentre. Vi forvalter en stor prosjektportefølje, og vi bistår i alle faser av et prosjekt fra søknadsbudsjettering til sluttrapportering. Vi fungerer som økonomisk sparringspartner for prosjektledere, og er rådgiver ved beslutninger av økonomisk karakter.
Vi har ansvaret for den økonomiske oppfølgingen av fakultetets institutter og forskningssentre, og fungerer som sparringspartner for instituttledelse og senterledelse.
Hos oss jobber du tett på forskning og utdanning i et internasjonalt og mangfoldig miljø.
Vi jobber kontinuerlig med utvikling av prosessene våre for å kunne levere høy kvalitet på våre oppgaver, og er nå på utkikk etter engasjerte kollegaer som vil bidra i denne utviklingen. Vi søker etter deg som vil være med på å sikre en effektiv og profesjonell økonomistyring på fakultetet.
Vi er 35 personer med høy kompetanse og mye erfaring som er stolte av å sammen levere gode tjenester på fakultetet. Vi støtter og hjelper hverandre i en hektisk hverdag, og deler erfaring med hverandre. Vi verdsetter gode samarbeidsevner og initiativer som er med å oppnå de beste resultatene for teamet og virksomheten som helhet.
Vi kan love deg en spennende, utfordrende og utviklende rolle hos oss.
Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være
- Budsjettering
- Økonomisk rapportering
- Økonomisk analyse og utarbeide beslutningsgrunnlag
- Økonomisk rådgivning og tett dialog med beslutningstagere
- Bidra til nytenking og videreutvikling av økonomiseksjonens arbeidsprosesser og rutiner
- Samspill med hele fakultetets øvrige ansatte og spesielt innen økonomiområdet
Andre arbeidsoppgaver må i tillegg kunne påregnes.
Hvilken kompetanse er viktig i denne rollen?
I denne rollen må du ha- Utdanning innen økonomi fra universitet eller høyskole, minimum tilsvarende bachelornivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere utdanningskravet. Nyutdannede kan vurderes dersom utdanningen er særs relevant for stillingen
- Gode IT ferdigheter med spesielt vekt på Excel
- Søkeren må ha gode skriftlige og muntlige ferdigheter i norsk og engelsk
- Erfaring med økonomi controlling, budsjettering og analyse
- Erfaring i bruk av Unit 4
- 2 års relevant arbeidserfaring med budsjettering
- 2 års relevant arbeidserfaring med økonomisk rapportering og analyse
- Utdanning på masternivå innen økonomifag
Hva ser vi etter i deg?
Personlige egenskaper
- Du er nøyaktig, jobber strukturert og setter deg raskt inn i nye oppgaver
- Du er analytisk
- Du er initiativrik og endringsvillig
- Du har gode kommunikasjons og samarbeidsevner
- Du er ansvarsfull og løsningsorientert
- Du har godt humør og evne til å tåle hektiske perioder
Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.
Vi kan tilby deg
- Spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag, som bidrar til kunnskapsutvikling, utdanning og opplysning som fremmer en bærekraftig, rettferdig og kunnskapsbasert samfunnsutvikling.
- Et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø.
- Gode velferdsordninger.
- Mulighet for inntil 1,5 time i uken med trening i arbeidstiden.
- En arbeidsplass med gode utviklings- og karrieremuligheter.
- Medlemskap i Statens Pensjonskasse, som er en av Norges beste pensjonsordninger med gunstige boliglån og gode forsikringsordninger.
- Lønn i stilling som rådgiver, stillingskode 1434 i lønnsspenn kr 644 000 - 740 000, avhengig av kompetanse og erfaring. Fra lønnen trekkes 2 prosent i lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Les mer om fordelene med å jobbe i staten i Arbeidsgiverportalen.
Inkluderende arbeidsliv og mangfold ved UiO
Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.
Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.
Vi håper at du søker på stillingen hos oss.
Søknad
Søknaden skal inneholde:
- En kortfattet søknad hvor du beskriver din motivasjon for å søke jobb i Avdeling for økonomistyring
- CV
- Vitnemål og attester
- Kontaktinformasjon til 2-3 referanser
Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge, klikk “Søk stillingen”.
Når du søker på stillingen, ber vi deg hente utdanningsresultatene dine fra Vitnemålsportalen.no. Om utdanningsresultatene dine ikke er tilgjengelige via Vitnemålsportalen, ber vi deg laste opp kopier av vitnemålene eller karakterutskriftene dine. All dokumentasjon må være på engelsk eller et skandinavisk språk.
Generell informasjon
Aktuelle søkerne vil bli invitert til intervju.
Søkerlister kan bli offentliggjort iht. Offentleglova § 25 andre ledd. Når du søker jobb hos oss vil navnet ditt stå på den offentlige søkerlisten. Det er mulig å be om å bli unntatt denne listen. Du må begrunne hvorfor du ønsker unntak fra offentliggjøring og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det vil du høre fra oss.
Kontaktpersoner for stillingen
Om bedriften
Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og utdanningsinstitusjon med 26 500 studenter og 7 200 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.
Det matematisk-naturvitenskapelige fakultets (MN) ambisjon er å være blant Europas ledende miljøer innen forskning, utdanning og innovasjon.
Vi har en lang og stolt tradisjon innen forskning og utdanning i de klassiske realfagene. Forskningen spenner over et vidt spekter av fagområder innen alle naturvitenskapene og teknologi.
Fakultet har mange gode forskningsmiljøer og dyktige enkeltforskere, hvorav flere er i forskningsfronten innen sine fag internasjonalt. Fakultetet jobber kontinuerlig med å legge til rette for innovasjon fra forskningen.
Bærekraft er grunnlaget for fakultetets aktivitet og en satsning innen bærekraft står helt sentralt.
Fakultetet består av 10 institutter, 14 senter, 800 doktorgradskandidater, 1100 vitenskapelig ansatte, 450 teknisk-/administrativt ansatte og 6000 studenter.
Fakultetsadministrasjonen bistår enhetene ved fakultetet i den daglige drift og har samtidig et overordnet koordineringsansvar for fakultetet som helhet. Administrasjonen har rundt 100 ansatte fordelt på fem seksjoner - studier, forskning, kommunikasjon, HR og økonomi.
Sektor
Offentlig
Nettsted