Vi søker assisterende avdelingsleder samt sjåfører, kokker og servicemedarbeidere til Tromsø Lufthavn!
SSP Norway
Flyplassvegen 31, 9016 Tromsø, 9016 Tromsø, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Type ansettelse
Sesong, heltid 100%
Antall stillinger
20
Søk på jobben
Søk senest onsdag 16. juli
SSP står for store deler av matserveringen på flyplasser og flycatering i Norge, og nå ser vi etter nye medarbeidere i ulik stillingsprosent til Tromsø Lufthavn. Ved å jobbe hos oss vil du være en del av et dynamisk miljø hvor ingen dag er lik. Du vil møte kunder som er på reisefot både i jobb- og privatsammenheng, og du må være flink til å tilpasse deg hver enkelt kunde.
Arbeidsoppgavene vil være varierte, og vi trenger ansatte med høy arbeidsmoral, god forståelse og utførelse av kundeservice samt godt humør som smitter over på både kunder og kolleger. Vi trenger deg som ønsker å betjene kunder, servere og håndtere enkel matproduksjon. Kanskje er det et av feltene som frister mest for deg, eller kanskje ønsker du å gjøre litt av alt?
Vi søker kokker og servicemedarbeidere samt assisterende avdelingene og kjøkkensjef! Våre konsepter:-
O'Learys: Flyplassens sportsbar som tilbyr god mat og drikke sammen med gode sportsopplevelser.
-
Ritazza: Kaffe etter eget ønske, samt smoothies, juice og småretter/bakverk.
-
Herfra: Lokal mat samt enkle og friske retter.
-
Nordlys Bar: Vår bar på utland der du får kalde og varme drikker, pluss enkle retter.
-
Tax Free/Travel Value
-
Kundeservice og salg av mat og drikkevarer
-
Kassebetjening
-
Alkoholservering
-
Tilberedning av mat i kjøkken
-
Barista
-
Etterlevelse - og oppfølging av IK-mat
På vår avdeling for flycatering gjør vi alt fra produksjon av mat til fly, pakking av salgsvarer til fly, transport og renhold av fly. Vi søker deg som elsker å gjøre en god jobb og ønsker å hjelpe våre kunder i flyselskapene til å levere en god reiseopplevelse for passasjerene. Det blir hektisk og sosialt - og ingen dager vil være like.
Arbeidsoppgaver:-
Sammenstilling, transport og levering/henting av varer på fly
-
Pakke salgsvarer til fly
-
Følge sikkerhetsrutiner ved ferdsel på flyplassen
-
Varemottak
-
Du må være fylt 18 år (20 år for servitør)
-
Førerkort klasse B
-
Du må kunne kommunisere godt ett av de skandinaviske språkene i tillegg til engelsk
-
Ved å jobbe på en flyplass vil du bli en del av ulike turnusordninger. Våre åpningstider er mellom 04:30 og 23:00 syv dager i uken, så du må være tilgjengelig for å jobbe i dette tidsrommet.
-
På grunn av sikkerhetsreglene på flyplassen, kreves det at alle ansatte har plettfri vandel.
-
Karrieremuligheter internt i et stort og internasjonalt selskap.
-
Rabatter på våre utsalgssteder for deg og ditt reisefølge.
-
Interne konkurranser med morsomme premier
-
En arbeidsplass hvor ingen dager er like.
Om bedriften
SSP - The Food Travel Experts - er en ledende operatør av mat- og drikkekonsepter på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom en portefølje av internasjonale og nasjonale brands som er skreddersydd for lokale behov. SSP har for tiden virksomhet i 38 land.I Norge opererer SSP innenfor tre forretningsområder; drift av restauranter, kafeer, kiosker og lounger tilknyttet 15 flyplasser og 2 togstasjoner, drift av kafeer på alle regionaltog, samt flycatering. I Norge har SSP en omsetning på ca. 2 mrd, vi drifter over 30 ulike konsepter/ brands, og jobber hver dag for at vi skal være den beste delen av reisen for våre kunder. Vi driver ca 100 utsalgssteder og noen av våre mest kjente merker er Point, Fjøla, Ritazza og Herfra, mens O'Learys, Jamies Italien, Starbucks, Samson og Yo! Sushi er noen av våre franchise brands.I tillegg drifter vi egne restauranter og kiosker på Island/ Keflavik.
Sektor
Privat