Frati søker restaurantsjef
Frati
Kongens gate 20, 7011 Trondheim
Om jobben
Stillingstittel
Restaurantsjef
Oppstart
1. mai 2023
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Turnus, dagtid og kveld, alle dager
Antall stillinger
1
For 50 år siden startet vi opp Frati Restaurant og hadde den gangen 12 ansatte. Med årene har vi vokst og vi har nå blitt en urban restaurant med ca 70 ansatte fordelt på Frati Restaurant, ØX Tap Room og ØX Bryggeri og Destilleri. Vi er stolte av å ha en av Trondheims beste restauranter, brygge vårt eget øl, vår egen pastaproduksjon, urtehage, eget destilleri med brennvisproduksjon og ikke minst - et av av Trondheims beste vinkart. I hjerte av vårt restauranthus sitter restaurantsjefen for Frati som bidrar til at gjestene våre får den absolutt beste opplevelsen. Frati har et mål om å være en et viktig bidrag til restaurant- og kultur Trondheim og vi skal være gjestenes førstevalg når de skal ut å kose seg.
Servitørstaben vår består av ca 30 ansatte med stort og smått og nå har vår kjære restaurantsjef gjennom 3 år valgt en ny retning - derfor er vi på jakt etter en ny person til å lede restauranten og bistå med administrative oppgaver.
Vi er på jakt etter en serviceinnstilt og fleksibel restaurantsjef - med genuin interesse for mat og drift, som også viser gjennomføringskraft og faglig tyngde.
Du må være en leder med positiv holdning og som ser på deg selv som et viktig bidrag til et godt arbeidsmiljø. Stillingen hos oss vil være en kombinasjon av det å være på gulvet, vidreutvikling og administrerende oppgaver. Det forventes at du som leder er tilstede og synlig - slik at du blir en del av Frati for våre gjester.
Viktige verdier hos lederne våre er: lede etter eksempel, forståelsesfull og lyttende, samt respektfull og rettferdig.
Hvis dette høres spennende ut og du vil være en del av vår familie, så vil jeg inviterer deg til å lese videre for å få mer informasjon om hva stillingen krever og innebærer.
Du bør like å arbeide i et hektisk miljø og være i stand til å håndtere stress godt. Vi ser etter deg som har en positiv holdning, og som bidrar til et godt arbeidsmiljø. En servitør hos oss bør både være vin og øl-interessert, samt like å dele av sin kunnskap til våre mange nysgjerrige gjester. Vi leter spesielt etter deg som liker å smile og som ikke er redd for å gi ekstra oppmerksomhet og service.
Vi holder åpent mandag til søndag, og holder kun stengt noen dager rundt jul og påske.
ANSVARSOMRÅDER RESTAURANTSJEF- Daglig drift av restauranten og restaurantpersonalet
- Personalansvar og vaktlister
- Vare- og personalkost
- Bidra til et sunt og positivt arbeidsmiljø
- Kvalitetssikre og utvikling av rutiner etter behov
- Budsjett
- Servicekrav
- Ha oversikt over restaurantens bookinger og følge opp disse
- Påse samarbeid og kommunikasjon mellom avdelinger
- Klagehåndtering
- Hovester eller bordservering / a la carte
- Ta i mot gjester med et smil
- Rydde/dekke bord
- Kvalitets og servicesikre daglig drift, blant annet gjennom aktiv oppføling av bedriftens servicekrav
- Oppfølging av rutiner og internkontroll, IK alkohol, HMS
- Daglige rutiner
- Resultatansvar (lønnsprosent, vareprosent)
- Informere om endringer / oppdatering
- Oppdatere vin- og drikkemeny
- Personalledelse og rekruttering
- HMS-arbeid
- Opplæring
- Oppfølging og støtte av øvrige ledere (hovmester, assisterende restaurantsjef)
- Tilstedeværelse/ jobbe i service
- Min. 5 år bransjeerfaring (fortrinnsvis a la carte, men også salg / hotell / annen restaurant)
- Erfaring som hovmester eller lignende stilling
- God erfaring (og komfortabel) med bruk av data og mail.
- Arbeidstaker må kunne sette seg lett inn i restaurantenes vin-, mat- og barkart.
- Fordel med kunnskap rundt arbeidsmiljøloven
- Fordel med erfaring fra online bookingsystem
- Fordel med økonomiforståelse
- Smilende
- Trives med å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø
- Relasjonsbygger
- Glad i mennesker
- Glad i å samarbeide
- Lidenskapelig oppptatt av mat og drikke
- Det kreves høy grad av fleksibilitet, samarbeidsvilje og pålitelighet
- Det forventes effektivitet og et godt overblikk over bookinger og egne arbeidsoppgaver
- Må kunne snakke og skrive norsk
- Trygg og sikker arbeidsplass
- Gode lønns- og arbeidsvillkår
- Godt arbeidsmiljø og variert arbeidshverdag
- Del av en større ledergruppe gjennom Fratigruppen
- Støtte og opplæring gjennom Fratigruppen
- Lederkurs
- Arbeidstider er hovedsakelig kveldstid og helg. Noe dagtid må påregnes.
Stillingen er ledig fra 01.mai, men startdato kan diskuteres. Vi tar derfor kontakt med aktuelle kandidater fortløpende. Søknaden kan sendes via epost til helena@fratigruppen.no
Din nærmeste leder vil være meg, Adrian, og jeg vil naturligvis også være med på et evt intervju.
Hvis du lurer på noe, nøl ikke med å kontake meg. Jeg kan nåes på mail eller telefon. mail: dagligleder@frati.no // tlf: 47445543
Ønsker deg ellers en fin dag,
Vennlig hilsen Adrian
Gå gjerne inn på nettsiden vår (frati.no) eller FB/Instagram for å få et inntrykk av restauranten og fratigruppen.no for å se restaurantgruppen vi er en del av.
Om bedriften
Frati er smaken av Italia - midt i Trondheim. I 50 år har den italienske restauranten servert velsmakende retter, og er kjent for sine fristende appetittvekkere, bedre middager og et bredt utvalg av gode viner.
I den familiedrevede restauranten krydres gode råvarer med livsglede og trivelige mennesker. Gjestfriheten er stor, og alt er lagt til rette for du kan senke skuldrene og nyte en kveld med god mat og godt selskap i en ekte italiensk restaurant.
Vi er en del av Fratigruppen og har drevet restauranter i Trondheim siden 1973. For oss er det to ting som er viktig. At gjestene har det bra i restaurantene våre, og at våre ansatte har det bra på jobb. Du bør like å arbeide i et hektisk miljø og være i stand til å håndtere stress godt. Vi ser etter deg som har en positiv holdning, og som bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Sektor
Ikke oppgitt
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2275614
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
aff4b956-c4c4-4b48-83d7-21826435592d