Åpent Bakeri søker etter en motiverende avdelingsleder
Åpent Bakeri Drift AS
0461 Oslo
Om jobben
Stillingstittel
Avdelingsleder
Oppstart
01.10.2023
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, dagtid
Antall stillinger
1
Åpent Bakeri søker etter en motiverende, erfaren og kundeorientert avdelingsleder. Som leder i en av våre avdelinger har du ansvar for at de ansatte gleder seg til å gå på jobb og sørge for at kundene får en best mulig opplevelse. Har du et hjerte for service, liker å inspirere dine medarbeidere, har masse energi og er dedikert i det du gjør - da er rollen som avdelingsleder i Åpent Bakeri sannsynligvis noe for deg.
Som leder i Åpent Bakeri er du vår nøkkel til suksess! Du har hovedansvar for:- Ledelse av butikken i henhold ti Åpent Bakeri konsept
- Sørge for at kundene våre får den beste handelopplevelsen
- Overordnet driftsansvar for butikken, både på personal, butsjett-og resultatnivå
- Personalplanlegging og sette opp vaktplaner
- Rekruittering av ansatte i samarbeid med driftssjef
- Oppfølging av sykefravær
- Opplæring og kontinuerling utvikling av medarbeidere
- Lede og motivere de ansatte
- Salgsmål, kostnads-og varekontroll
- Resultatorientert med god økonomisk forståelse
- Du har erfaring fra ledelse av menesker, salg og butikkdrift
- Energisk og motiverende
- Løsningsorientert og engasjert
- Genuint interessert i mat og drikke
- Beherske norsk med god muntlig fremstillingsevne
- Bestått etablereprøve i serveringsloven (kan tas ved stillingstiltredelse)
Som avdelingsleder må du være positiv, utadvendt og genuint opptatt av service, mat og mennesker. Du må ha god evne til kommunikasjon både skriftlig og muntlig, være fleksibel og inneha gode samarbeidsevner. Du må ha høy grad av initiativ og gjennomføringsevne, og trives i en rolle hvor en har mange baller i luften samtidig. Den rette kandidaten må ha god helhetsforståelse og sette både kunden og kvalitet i sentrum. Evne å gi retning til andre, delegere, motivere og følge opp, samt være god i å bygge relasjoner og etablere en positiv kultur på arbeidsplasen.
Vi tilbyr:- Grundig opplæring
- Høy grad av tillitt og sevstendighet
- Å være en viktig aktør i utviklingen av Åpent Bakeri sin posisjon markedet
- Sentral rolle med faglige utfordringer
- Konkurransedyktige betignelser
Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang hadde lenge drømt om å åpne ett bakeri som bygger på tradisjon, ekte håndverk, kunnskap og renne, naturlige råvarer. Juni 1998 ble drømmen til virkelighet og Åpent Bakeri åpent sine dører for første gang på Inkognito Terrasse. Det er ikke noe revolusjonerende med brød fra Åpent Bakeri. Kanskje er det tvert imot. Sammenlignet med store deler av dagens bakeribransje har Åpent bakeri tatt et skritt tilbake. Det brukes færre og mindre maskiner, mer menneskelig arbeidskraft og lange liggetider på deigene, som medfører bedre holdbarhet, smak og farge. Siden 1998 har Åpent Bakeri vokst til en populær bakerikjede med flere utsal i Oslo.
Søknadsfrist: 30.09.2023
Om bedriften
Sektor
Privat
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2432491
- Hentet fra
talentech
- Referanse
3d8722f454ec40049ccc6c1ef5de0fdb