Er du klar for et arktisk eventyr? Har du en brennende kjærlighet for god mat?
Hurtigruten Svalbard AS
Longyearbyen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kokk
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Antall stillinger
1
- Fagbrev som kokk
- Erfaring som kokk i et profesjonelt kjøkken
- Lidenskap for matlaging og kreativitet i matveien
- Evne til å jobbe effektivt under press
- Gode samarbeidsevner og positiv innstilling
- Må beherske engelsk og norsk
- Erfaring fra kantine- catering arbeid er en fordel
- Førerkort klasse B er et absolutt krav
- Planlegging og tilberedning av lunsj og cateringretter
- Kjøring og levering av mat til kunder og arrangementer
- Bistå med gjennomføring av eventer og selskaper
- Ivareta mattrygghet og hygiene i henhold til gjeldende regelverk
- Bidra med menyutvikling og nye idéer
- Sørge for en ryddig og innbydende servering
- Annen cateringvirksomhet og oppgaver relatert til kundebehov
- Konkurransedyktig lønn med og gode arbeidsforhold
- Unike opplevelser i en av verdens mest eksotiske destinasjoner
- Muligheten til å jobbe med et dedikert og profesjonelt team
- Behjelpelig med å skaffe bolig
- Hovedsakling dagtid
- Skatt og trygdeavgift på Svalbard er for tiden: 15,8 %
Om bedriften
Hurtigruten Svalbard AS er Svalbards eldste og største reiselivsbedrift og turoperatør, med forretningskontor i Longyearbyen. Selskapet er heleid av Hurtigruten AS. Hurtigruten Svalbard AS eier og drifter Radisson Blu Polar Hotel, Funken Lodge, Coal Miners’ Cabins, Huset og et bakeri. Innenfor selskapsstrukturen inngår også outdoor-butikken Longyear78 og Ing. G. Paulsen (IGP) som er en handelsbedrift med salg og service av snøscootere, båt og tilhørende utstyr.
Hurtigruten Svalbard AS er sertifisert for ISO 9001 og 14001
Selskapet har per i dag ca. 200 ansatte og ca. 150 årsverk, og en årlig omsetning på rundt 300 millioner kroner.
Sektor
Privat