Kokk(deltid)
Eik Servering
0184 Oslo
Om jobben
Antall stillinger
1
EIK Servering er et norsk selskap som har tatt restaurant- og serveringsbransjen med storm de siste to årene. Vi har blitt et av Norges største selskap innenfor bransjen, og vi fortsetter å vokse og ekspandere.
Vi er på utkikk etter dyktige kokker som har mulighet til å jobbe ekstra på våre spennende restauranter. Vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag hvor du kan velge akkurat når du vil og kan jobbe, som gjør det enkelt å planlegge din egen arbeidsdag.
Denne jobben passer perfekt for de som allerede har en deltidsjobb eller jobber fulltid og ønsker å tjene litt ekstra penger ved siden av. Arbeidstiden er stort sett kveld og helg, noe som gjør at denne jobben kan kombineres med andre forpliktelser i hverdagen.
Arbeidsoppgaver
- Tilrettelegge og lage mat av høy kvalitet i samsvar med vårt matkonsept
- Renhold i henhold til gjeldende renholdsplaner
- Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer
- Du må arbeide effektivt og ryddig
- Leverer godt i et høyt tempo
- Selvstendig og evne til å spille på lag
- God og bred faglig kunnskap og erfaring fra arbeid på kjøkken
- Må snakke, og forstå, flytende norsk og/eller engelsk
- God kunnskap om IK-mat og HMS
Vi tilbyr:
- Gode lønnsbetingelser
- En plass til å utvikle seg som kokk
- Godt arbeidsmiljø
Om arbeidsgiveren
EIK Servering står for driften av Alf Nabolagsbar, Amazonia by BAR, BAR Vulkan, Bollebar, Brasserie Ouest, Brød & Sirkus, Bølgen & Moi Stavanger, Bølgen & Moi Tjuvholmen, Delicatessen Tromsø, Delicatessen Grünerløkka, Delicatessen Fredrikstad, Delicatessen Aker Brygge, Delicatessen Majorstuen, Der Peppern Gror Rådhusplassen, Der Peppern Gror Bogstadveien, Dobbel, Dugurd kantiner, El Brutus, Felix, Fyr Bistronomi, Fyrhuset Kuba, Handwerk Botaniske, Heim Gastropub Lillehammer, Heim Gastropub Jessheim, Heim Gastropub St. Hanshaugen, Heim Gastropub Hamar, Heim Gastropub Gjøvik, Heim Gastropub Fredrikstad, Hitchhiker, Hrimnir ramen, Katla, Metz, Nasjonalmuseet Kafe, Opland Burger & Steak, Restaurant Stallen, Sagene Lunsjbar, Sawan, Sentralenmat, Sentralen Kafe, Smalhans, Taket Steen & Strøm, The Golden Chimp, The Golden Chimp VIA, Tårnet Kulturarena, Utendørs, Uvisst, Vega snackbar, Vineria Ventidue, og Østbanehagen. Felles for alle disse unike stedene er ønsket om å være nyskapende og bærekraftige i det vi gjør best: Å skape gode matopplevelser – og tilby noe nytt og givende for kundene, og lokalsamfunnet vi befinner oss i. Bli med på matreisen. Velkommen til oss!
Om bedriften
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2491390
- Hentet fra
teamtailor
- Referanse
teamtailor-3378175-835597