Kjøkkenhjelp deltid -- Plassen Bergen (ca. 40 %)
Plassen.
Tårnplassen 1, 5012 Bergen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkenhjelp
Type ansettelse
Fast, deltid
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Vi på Plassen søker nå en kjøkkenhjelp i ca. 40 % stilling , med gode muligheter for mer arbeid i juli og august. Her får du jobbe tett med flinke kokker, lære masse underveis og bli en viktig del av en liten, fin gjeng midt i Bergen sentrum.
Hvem er vi?
Plassen ligger på Tårnplassen i Bergen og er kjent for raus og ujålete mat, god stemning og en trofast gjesteskare. Vi har stort trykk på lunsj, arrangerer selskaper på kveldstid og holder åpent noen utvalgte kvelder i måneden. Hos oss er det ikke mye dill -- men masse smak, lidenskap og stolthet i det vi serverer.
Hva går jobben ut på?Du vil støtte kjøkkenet i den daglige driften og bidra til at alt flyter. Det betyr blant annet:
-
Klargjøre råvarer og enkle forberedelser
-
Kjøre service, tilberede all mat på bestilling
-
Rydding, oppvask og renhold etter standarder
-
Samarbeide med kjøkkensjef og kokker i et hektisk miljø
-
I hovedsak stenge kjøkkenet (Vakter fra 11:30-19:30, utvidet ved arrangementer)
Vi ser ikke nødvendigvis etter fagbrev -- men du må være interessert i mat og ha lyst til å lære. Det viktigste for oss er at du:
-
Er nysgjerrig, lærevillig og til å stole på
-
Tåler høyt tempo på service og liker å jobbe strukturert
-
Er fleksibel -- det er ekstra behov i juli og august
-
Har godt humør, sosial og trives med å jobbe i et lite team
Tidligere kjøkkenerfaring er et pluss, men ikke et krav.
Praktisk info-
Arbeidssted: Plassen, Tårnplassen 1, Bergen
-
Stillingsprosent: 20-40 %, mer i sommermånedene
-
Arbeidstid: Dagtid, kveld og helg
-
Oppstart: Snarest eller etter avtale
-
Søknadsfrist: Vi vurderer søknader fortløpende
Send en søknad til annesofie@plassenbergen.no dersom du tenker at du kan være den
Om bedriften
Plassen ligger på Tårnplassen i Bergen og er kjent for raus og ujålete mat, god stemning og en trofast gjesteskare. Vi har stort trykk på lunsj, arrangerer selskaper på kveldstid og holder åpent noen utvalgte kvelder i måneden. Hos oss er det ikke mye dill -- men masse smak, lidenskap og stolthet i det vi serverer.
Sektor
Privat
Nettsted