Kjøkkensjef - Sommerseongen 2026 - Tønsberg
Ds Kysten As
Tønsberg
Om jobben
D/S Kysten søker kjøkkensjef til sommerseongen 2026
- Stillingstittel
- Kjøkkensjef
- Oppstart
- 1. april 2026
- Type ansettelse
- Sesong, deltid 1%
- Arbeidstid
- Vakt, dagtid og kveld, alle dager
- Arbeidsspråk
- Norsk
- Antall stillinger
- 1
- Arbeidssted
- Hjemmekontor ikke mulig
Søk på jobben
Søk senest onsdag 31. desember
Hva vi ser etter
D/S Kysten er et dampskip fra 1909 med en blanding av gammelt og noe nyere innslag ombord. Kjøkkenet, eller byssa er av nyere dato men av hensyn til skipets størrelse er det begrenset plass.
En kjøkkensjef må kunne arbeide under tidspress
Vår kjøkkensjef trenger litt kurs, men dette ordner vi:
-
Godkjent helseattest av sjømannslege
-
Grunnleggende sikkerhetskurs
-
Passasjer- og krisehåndteringskurs
-
Ansvarlig vertskap
-
Kurs i IK-Mat
Arbeidsoppgaver
Ansvaret for, men ikke begrenset til:
-
Tilberedning av mat (både på seilinger og à la carte til kai)
-
Renhold av bysse og tilhørende områder
-
Ansvar for IK-Mat
-
Varebestilling
-
Varemottak
Vi tilbyr
Vi tilbyr:
-
Vaktplan der du selv bestemmer hvilke vakter som passer
-
Ordnede forhold
-
Konkurransedyktige betingelser
Det presiseres følgende:
D/S Kysten seiler ikke hver dag. Skjærgårdscruise går stort sett i helger og varer 4 timer. Åpent som restaurant til kai øvrige dager.
Det kan ikke påregnes å bo ombord og våre ansatte bør bo i nærheten av Tønsberg
Ansatte benytter vaktplansystem og setter seg opp på vakter når det passer.
Om bedriften
D/S Kysten er et dampskip fra 1909 som seiler skjærgårdscruise i helgene. Vi har også Steam Bysse&Bar når vi ligger til kai.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
a52b0efe-b164-4eb9-853f-29ecd8605a32
- Sist endret
27. oktober 2025
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
a52b0efe-b164-4eb9-853f-29ecd8605a32
Lignende annonser
Arbeidsgiver
Steak AS
Sted
Tønsberg
Arbeidsgiver
Helse og mestring, Produksjonskjøkken
Sted
Larvik
Arbeidsgiver
Kverneriet
Sted
Tønsberg