Kokk
Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg
Lovisenberggata 15 A, 0456 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Type ansettelse
Fast, deltid
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest onsdag 11. juni
Er du en faglært kokk med lidenskap for gode måltider og trivelige arbeidsmiljø? Kjøkkenet ved Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg søker en engasjert og arbeidsglad kokk til en 70% stilling. Arbeidet foregår primært på dagtid. Maten som produseres, lages til studenter og ansatte ved Lovisenberg diakonale høgskole og til ulike arrangement og møter ved Lovisenberg Diakonale Gjestehus. Gjestehuset har flere faste uke- og månedlige arrangement med matservering.
Om stillingenSom kokk ved vårt kjøkken vil du være en viktig del av et hyggelig og arbeidsomt team som sørger for velsmakende og sunn mat. Vi ser etter en kokk med gode samarbeidsevner, og en kokk som tar initiativ og bidrar positivt i miljøet. Å lage mat med god kvalitet er et mål for vårt kjøkken.
Kvalifikasjoner-
Faglært kokk /eller fagbrev som institusjonskokk
-
Erfaring fra kantine, storkjøkken eller restaurant
-
Strukturert, serviceinnstilt og positiv
-
Gode norskferdigheter
-
En stabil og hyggelig arbeidsplass med gode kollegaer
-
Arbeid på dagtid -- en perfekt mulighet for deg som ønsker en god balanse mellom jobb og fritid
-
Ferieperioder som i stor grad sammenfaller med skoleferier (jul, påske og sommer)
-
Betingelser etter arbeidserfaring og kvalifikasjoner
Vi gleder oss til å møte vår nye kollega!
Om bedriften
Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenbert (SDL) er en ideell diakonal omfattende virksomhet innenfor helseutdanning, sykehjemsdrift, rehabilitering og barnehagedrift. Vårt formål har siden begynnelsen vært å hjelpe sårbare grupper i samfunnet. Stiftelsen har som en del av driften også storkjøkkendrift.
Sektor
Privat
Nettsted