Vil du lede et spennende matkonsept på en av Bergens livligste møteplasser? Vi søker daglig leder til Bergen Street Food
Bergen Street Food
5015 Bergen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Daglig leder
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest fredag 10. januar
Street Food har etablert seg som et unikt og populært matunivers i store deler av norden og verden, og nå tar eieren av Oslo Street Food konseptet til Bergen! Med stor suksess på Østlandet, har street food-konseptet blitt en samlingsplass for både lokalbefolkning og turister, og skapt et levende sentrum for kulinarisk utforskning.
Hva gjør at dette konseptet slår an? Svaret ligger i evnen til å samle mennesker, mat og kultur på en måte som skaper et dynamisk og sosialt møtepunkt. Hver matbod forteller sin egen historie, og hele opplevelsen er laget for å bringe folk sammen i en felles glede for god mat og sosiale opplevelser. Legg til sjarmerende og uformelle omgivelser, en unik og pulserende atmosfære og hyggelige priser, så har man oppskriften på suksess.
I Norge har Oslo Street Food allerede satt standarden i hovedstaden, og ble allerede i første åpningsår norgeshistoriens største serveringssted målt både i omsetning, driftsresultat og antall besøkende. De siste to regnskapsårene har omsetningen landet på ufattelige 180 MNOK, og innehar derfor fortsatt posisjonen med god margin. Nå er det Bergens tur, til og med i en enda større utgave enn Oslo. Vektertorget har en perfekt beliggenhet, nær Nygårdshøyden og utelivet og midt i sentrum – her har vi en unik ramme for å skape et matunivers som kombinerer internasjonale smaker, lokal kultur og enestående gjesteopplevelser. Bergen Street Food skal samle mennesker fra alle bakgrunner – dette skal være en naturlig møteplass for byens innbyggere og besøkende i alle aldre.
Les gjerne mer på: www.bergenstreetfood.no, som vil bli løpende oppdatert fremover.
Vi søker en visjonær og engasjert daglig leder som sammen med sitt team skal skape Bergen Street Food. La oss sammen utvikle et sted som blir selve møtestedet for byens matelskere!
Hvem ser vi etter?
Vi ser etter en operativ og engasjert leder som kan bygge og utvikle Bergen Street Food til å bli en suksess. Du er en naturlig motivator, har en menneskeorientert tilnærming, og er ikke redd for hardt arbeid. Vi trenger en person som kombinerer forretningsforståelse med et hjerte for mat og kultur. Du er allsidig og fleksibel, du tåler perioder med høyt press og stress og du er tydelig.
SENTRALE ARBEIDSOPPGAVER:
ØNSKET LEDERPROFIL:
VI TILBYR:
Nysgjerrig?
Er du klar til å ta restaurantbransjen i Bergen med storm og tilføre matglede, innovasjon og entreprenørskap til byen mellom de syv fjell? Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere i Human, Morten Myhren, på mob. 482 24 660, eller Ole Magnus Hundvin, på mob. 923 31 100. Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Søknadsfrist: Søknader behandles fortløpende, søk gjerne raskt
Hva gjør at dette konseptet slår an? Svaret ligger i evnen til å samle mennesker, mat og kultur på en måte som skaper et dynamisk og sosialt møtepunkt. Hver matbod forteller sin egen historie, og hele opplevelsen er laget for å bringe folk sammen i en felles glede for god mat og sosiale opplevelser. Legg til sjarmerende og uformelle omgivelser, en unik og pulserende atmosfære og hyggelige priser, så har man oppskriften på suksess.
I Norge har Oslo Street Food allerede satt standarden i hovedstaden, og ble allerede i første åpningsår norgeshistoriens største serveringssted målt både i omsetning, driftsresultat og antall besøkende. De siste to regnskapsårene har omsetningen landet på ufattelige 180 MNOK, og innehar derfor fortsatt posisjonen med god margin. Nå er det Bergens tur, til og med i en enda større utgave enn Oslo. Vektertorget har en perfekt beliggenhet, nær Nygårdshøyden og utelivet og midt i sentrum – her har vi en unik ramme for å skape et matunivers som kombinerer internasjonale smaker, lokal kultur og enestående gjesteopplevelser. Bergen Street Food skal samle mennesker fra alle bakgrunner – dette skal være en naturlig møteplass for byens innbyggere og besøkende i alle aldre.
Les gjerne mer på: www.bergenstreetfood.no, som vil bli løpende oppdatert fremover.
Vi søker en visjonær og engasjert daglig leder som sammen med sitt team skal skape Bergen Street Food. La oss sammen utvikle et sted som blir selve møtestedet for byens matelskere!
Hvem ser vi etter?
Vi ser etter en operativ og engasjert leder som kan bygge og utvikle Bergen Street Food til å bli en suksess. Du er en naturlig motivator, har en menneskeorientert tilnærming, og er ikke redd for hardt arbeid. Vi trenger en person som kombinerer forretningsforståelse med et hjerte for mat og kultur. Du er allsidig og fleksibel, du tåler perioder med høyt press og stress og du er tydelig.
SENTRALE ARBEIDSOPPGAVER:
- Ha ansvaret for den daglige driften, personalet og økonomien
- Utvikle og gjennomføre planer for å posisjonere Bergen Street Food som et ledende matkonsept i byen.
- Skape og lede et dedikert og motiverende team som brenner for gjesteopplevelser.
- Sikre høy kvalitet og gode løsninger i alle ledd av driften.
- Representere Bergen Street Food utad og bygge sterke relasjoner med bodeiere, leverandører og samarbeidspartnere.
ØNSKET LEDERPROFIL:
- Ledererfaring fra dynamiske, hektiske miljøer, gjerne innenfor horeca eller annen relevant bransje
- Evne til å forstå markedstrender og drive konseptutvikling med en markedsorientert tilnærming
- Kunnskap om serveringsbransjen og driftsledelse.
- Sterke kommunikasjonsevner og talent for å bygge sterke team og relasjoner
- Lidenskap for mat, kultur og opplevelser som bringer folk sammen.
- Idealist, gründer og ildsjel – en tusenkunstner
- Robust personlighet som foretrekker høyt tempo og aktivitetsnivå
- Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.
VI TILBYR:
- Muligheten til å lede en spennende etablering i en av Norges mest pulserende byer.
- Stor frihet og ansvar for å utvikle konseptet lokalt.
- Et dynamisk arbeidsmiljø preget av kreativitet, lagånd og høye ambisjoner
- Konkurransedyktige betingelser med gode utviklingsmuligheter.
Nysgjerrig?
Er du klar til å ta restaurantbransjen i Bergen med storm og tilføre matglede, innovasjon og entreprenørskap til byen mellom de syv fjell? Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere i Human, Morten Myhren, på mob. 482 24 660, eller Ole Magnus Hundvin, på mob. 923 31 100. Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Søknadsfrist: Søknader behandles fortløpende, søk gjerne raskt
Kontaktpersoner for stillingen
Om bedriften
Sektor
Privat
Nettsted