F\&B Manager, sommersesong på Park Hotel Vossevangen
On Off Bemanning
5700 Voss, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
F&B Manager
Type ansettelse
Sesong, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
On Off Bemanning søker for Park Hotel Vossevangen etter en dyktig og engasjert Food and Beverage Manager til å lede deres restaurant- og kjøkkenteam i sommersesongen. Dette er et vikariat med oppstart snarest og varighet til utgangen av september.
Park Hotel Vossevangen ligger sentralt på Voss. Hotellet er kjent for sin anerkjente restaurant og har en av Nord-Europas største og beste vinkjellere. Hotellet er et populært valg for aktiviteter som vinsmaking og ulike sesongbaserte eventer.
Med 122 komfortable rom og et bredt tilbud til kurs- og konferansedeltakere, tilbyr de sine gjester en minneverdig opplevelse i naturskjønne omgivelser.
Arbeid i et høyt tempo med varierte arbeidsdager, mulighet til å håndtere utfordrende situasjoner, samt skiftarbeid som krever fleksibilitet.
Vi tilbyr:- Arbeid på et anerkjent hotell med høyt fokus på kvalitet
- Et dynamisk og støttende arbeidsmiljø
- Konkurransedyktige betingelser
- Tett oppfølging fra On Off Bemanning gjennom hele vikariatet
- Administrere og overvåke alle mat- og drikkeoperasjoner
- Planlegge menyer i samarbeid med kokker
- Overvåke lagerbeholdning og bestille forsyninger
- Rekruttere, opplære og veilede mat- og drikkepersonell
- Sikre overholdelse av HMS forskrifter
- Personalansvar og håndtering av vaktlister
- Erfaring fra lignende stilling innen gjestfrihetsbransjen
- Må kunne snakke norsk flytende
- Driftig og løsningsorientert
- Evne til å jobbe skiftarbeid
- Gode lederegenskaper og kommunikasjonsevner
Om bedriften
ON OFF Bemanning har siden 2003 hjulpet virksomheter med medarbeidere til konkurransedyktige betingelser. Vi har opparbeidet et omfattende nettverk med motiverte og kvalifiserte medarbeidere. ON OFF Bemanning har kontor i Bergen, men betjener kunder over hele landet.
Sektor
Privat
Nettsted