AiSuma søker en Soussjef
AiSuma
Kjøpsmannsgata 57, 7014 Trondheim, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Soussjef ved restaurant
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, kveld og dagtid, ukedager og lørdag
Arbeidsspråk
Norsk eller skandinavisk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest lørdag 31. mai
Send søknad til
Vi søker en dyktig og engasjert soussjef som trives å jobbe med grillkonsept. De daglige oppgavene vil inkludere tilberedning av ferske retter fra à la carte-menyen , følge HACCP-krav samt samarbeide med kjøkkensjefen og opplæring av nytt personale.
Jobbe på AiSuma:Vi er på utkikk etter en soussjef som er serviceinnstilt, strukturert og ryddig. På kjøkkenet kan du forvente hektiske dager og bør trives med høy arbeidsrytme. Vi søker deg med en positiv holdning som bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Vår restaurant har en flat hierarki-struktur, det vil si at du bør trives med å motivere kjøkkenteamet til å yte sitt beste på jobb og ta vare på ditt personale.
Åpningstider:
Vi holder åpent Mandag - Lørdag 16:00 - 22:00
Vi holder stengt i følgende perioder:
En uke i Påske og Julen
Tre uker i Juli
Vi søker en dyktig soussjef som kan arbeide omtrent 160 timer per måned.
En soussjef hos AiSuma er kjøkkensjefens høyrehånd. Det er avgjørende for stillingen å ha et godt samarbeid med kjøkkensjefen og være en god leder for sine kolleger.
Vi er en godkjent lærebedrift, og det ligger i stillingen at du som soussjef har ansvar for opplæring og oppfølging av kokkelærlinger. Du må kunne veilede, motivere og bidra til faglig utvikling hos våre lærlinger i tett samarbeid med kjøkkensjefen.
Oppgaver:-
Tilberede mat fra à la carte-menyen, spesielt grillseksjonen
-
Følge HACCP-krav
-
Opplæring av nytt personale
-
Kontroll av lagring og varelager
-
Bidra til å opprettholde vårt matkonsept og utvikle menyen
-
Sikre et godt samarbeid med daglig leder og restaurantsjef
-
Tilberede mat i henhold til oppskrifter og instruksjoner
-
Smake på maten før den sendes ut
-
Kontrollere og holde oversikt over matbestillinger
-
Tilberede mat i tide i samarbeid med andre kokker
-
Følge daglige rutiner
-
Norsk fagbrev
-
Dokumentert erfaring som kokk, minimum 3 år
-
Tidligere ledererfaring anses som en fordel
-
Evne til å snakke og bli forstått på engelsk
-
Trives med å jobbe i et internasjonalt team
-
Serviceinnstilt
-
Jobbe strukturert og ryddig
-
Høy arbeidsmoral
-
Ha gode samarbeidsevner
Tiltredelse: etter avtale
Stillingen er ledig for omgående ansettelse og søkere vil bli vurdert fortløpende. Merk at kun kandidater med minimum 3 års erfaring som kokk vil bli kontaktet. Gode kandidater vil bli først invitert til en jobbintervju etterfulgt av en praktisk intervju.
Menyen finner du på nettsiden vår: https://www.aisuma.no
Send din søknad direkte til: anna@fratigruppen.noKontaktperson for stillingen
Om bedriften
God mat i lune omgivelser - det er AiSuma. Her får du middelhavsinspirerte retter med mye smak og ekstra fokus på steak og grill. Vi er ambisiøse på kjøkkenet, men aldri jålete.
AiSuma ligger i et sjarmerende pakkhus ved Nidelva, hvor røff bryggestil møter modig interiør. Ta med gode venner, kom som du er og gled deg til maten står på bordet.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2925142
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
a02e55ca-e67f-44c7-a06e-a1f0b2d3114e