Kokker
Egon Restaurant Byporten
Jernbanetorget 6, 0154 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Vi trenger flere kokker på Norges mest hektiske restaurantkjøkken
Stillingstittel
Kokk
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100% og deltid 50-70%
Arbeidstid
Skift, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Engelsk, skandinavisk eller norsk
Antall stillinger
4
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Alternativt kan du sende søknad via e-post til kokk.byporten@egon.no
Hva vi ser etter
HVEM ER DU?-
Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
-
Du har stå-på vilje
-
Du er stolt av yrket ditt
-
Du liker høyt tempo
-
Du har god holdning og moral
-
Har relevant erfaring fra kjøkken
Arbeidsoppgaver
Som kokk på Egon innebærer det å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevele ved sitt besøk ved Egon Restaurant.
Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette.
ARBEIDSOPPGAVER ER :-
Varemottak
-
Produksjon av hjemmelagde sauser og dressinger
-
Stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser
-
Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
-
Deltid/ heltid
-
HAACP/IK MAT rutiner
Vi tilbyr
Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
EGON Restaurant Byporten -- midt i hjertet av Oslo, like ved Oslo S og det pulserende bylivet. På Byporten, et knutepunkt for reisende og lokale besøkende, ønsker vi å ta deg med på en minneverdig matopplevelse i en travel by
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
9d050820-7065-482f-ac0c-d712e79fea9c
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
9d050820-7065-482f-ac0c-d712e79fea9c