Bærekraftig fiskeri, nyskapning og laks!
Mathias Bjørge As
6057 Ellingsøy
Om jobben
Stillingstittel
Forretningsutvikler - Laks
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Antall stillinger
1
FORRETNINGSUTVIKLER - LAKS
I over 70 år har Mathias Bjørge levert klippfisk og kongekrabbe av ypperste kvalitet i et internasjonalt marked. Nå ønsker vi også å levere laks av premium kvalitet til våre kunder. Dette har vi lyst å bli skikkelig gode på og trenger derfor hjelp av en med nødvendig kunnskap og nettverk innen laks. Vi ønsker å tiltrekke oss en person med bred kompetanse og erfaring som vil være med å styre oss inn i vårt nye satsningsområde. Som en del av vår satsning er vi i prosess med å oppføre nye moderne lokaler Ellingsøy.
Hos oss vil du få:
Bygge opp forretningsområdet laks i Mathias Bjørge. Dette ser vi for oss blir en skikkelig artig reise som du vil stå i spissen for. Du vil få stor fleksibilitet men også den støtten og de ressursene du trenger for å kunne gjøre dette mulig. Dette innbefatter forretningsmessige valg og prioriteringer, rekruttering, ansettelser, markedsføring og salg. Hos oss vil du ta del av et kvalitetsrikt og ambisiøst miljø og du være en del av lederteamet. Vi er forberedt på finansielle gjenytelser som avspeiler ansvar og muligheter i stillingen.
Dette er noe av det du og ditt kommende team skal jobbe med:
Vi ser for oss at du:
Enten er innadvendt eller utadvendt, at du er uredd med evne til å risikovurdere, er grundig med smilet på lur og at du har evne til samarbeid i et spesialistteam. Du har et veletablert nettverk, har relasjonsbyggende egenskaper, gjennomføringskraft og stå-på-vilje.
I over 70 år har Mathias Bjørge levert klippfisk og kongekrabbe av ypperste kvalitet i et internasjonalt marked. Nå ønsker vi også å levere laks av premium kvalitet til våre kunder. Dette har vi lyst å bli skikkelig gode på og trenger derfor hjelp av en med nødvendig kunnskap og nettverk innen laks. Vi ønsker å tiltrekke oss en person med bred kompetanse og erfaring som vil være med å styre oss inn i vårt nye satsningsområde. Som en del av vår satsning er vi i prosess med å oppføre nye moderne lokaler Ellingsøy.
Hos oss vil du få:
Bygge opp forretningsområdet laks i Mathias Bjørge. Dette ser vi for oss blir en skikkelig artig reise som du vil stå i spissen for. Du vil få stor fleksibilitet men også den støtten og de ressursene du trenger for å kunne gjøre dette mulig. Dette innbefatter forretningsmessige valg og prioriteringer, rekruttering, ansettelser, markedsføring og salg. Hos oss vil du ta del av et kvalitetsrikt og ambisiøst miljø og du være en del av lederteamet. Vi er forberedt på finansielle gjenytelser som avspeiler ansvar og muligheter i stillingen.
Dette er noe av det du og ditt kommende team skal jobbe med:
- bringe kunnskap om laks inn i bedriften
- sourcing av råstoff
- kontakt med oppdrettere for innkjøp av råstoff
- oppfølging av produksjon og salg
- sikre at kvaliteten på laksen er premium
- forstå markedets behov
- ansvarlig for salgs - og markedsaktiviteter
- oppfølging av ulike kunder innen distribusjon og prosessering
- jobbe i et engasjert og humørfullt team med gründerbakgrunn
Vi ser for oss at du:
Enten er innadvendt eller utadvendt, at du er uredd med evne til å risikovurdere, er grundig med smilet på lur og at du har evne til samarbeid i et spesialistteam. Du har et veletablert nettverk, har relasjonsbyggende egenskaper, gjennomføringskraft og stå-på-vilje.
Ta gjerne kontakt med Ivar Morten Normark eller Linda Henriksen i Personalhuset for en hyggelig prat om stillingen.
Om bedriften
I 1962 etablerte Mathias Bjørge bedriften med en livsvarig visjon om å lage "verdens beste klippfisk".
Mathias Bjørge AS har gjennom generasjoner blitt godt kjent på verdensmarkedet gjennom sin lidenskap, nytekning og fokus på produkter med høy kvalitet. Erfaring og kunnskap over generasjoner er kjernen til bedriftens velorganiserte drift. En viktig del av bedriftens langsiktige strategi er å ivareta dens kompetanse og erfarne medarbeidere for å sikre at hvert produkt har en utmerket kvalitet, hvor fokuset er hvithet og en kompleksitet i smak og konsistens.
Sektor
Privat
Nettsted