Kokk / Sous Chef
Oppdal Turisthotell Drift As
Turistvegen 31, 7340 Oppdal, Trøndelag, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kokk/Sous chef
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Turnus, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Engelsk eller norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Send søknad til
Er du en engasjert og kreativ person med erfaring fra a la carte-kjøkken søker vi deg til å styrke vårt kjøkken-team. Fast stilling med turnus hvor du vil være med å bidra til at våre gjester skal ha gode matopplevelser.
Arbeidsoppgaver:Forberede, lage mat og være en del av vårt dyktige kjøkkenteam. I samarbeid med vår kjøkkensjef utvikle nye menyer og smaksopplevelser. Bidra til et godt arbeidsmiljø. Assistere i varebestilling, varetelling og kvalitetskontroll.
Krav til kompetanse:Minimum 4-5 år arbeid som faglært kokk
Behersker et skandinavisk språk samt engelsk muntlig og skriftlig
Kunnskap og erfaring med HACCP
Dine egenskaperAnsvarsbevisst
Engasjert og ønsker å dele din kunnskap
Løsningsorientert og med god ordenssans
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Oppdal Turisthotell er et privatdrevet hotell midt i sentrum av Oppdal. Oppdal ligger 12 mil sør for Trondheim og er sentralt plassert i Midt-Norge. Hotellet har 75 rom, egen a la carte restaurant samt en stor selskapsavdeling. Vi har stor trafikk hele året og er i dag ca 25 ansatte i bedriften.
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2852585
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
8b7488ca-c4e8-43ad-a164-0573597556bc