CORNELIUS SJØMATRESTAURANT SØKER KOKK MED FAGBREV
Cornelius Sjømatrestaurant
Vestrepollsvegen 109, 5177 Bjørøyhamn
Om jobben
Stillingstittel
Kokk restaurant
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Dagtid og kveld, alle dager
Antall stillinger
1
Vi er på jakt etter deg som er klar for nye utfordringer og som kunne tenke seg å jobbe på et av Norges vakreste sjømatrestauranter.
Vår nye kokk har en genuin interesse for mat og er i tillegg et ordensmenneske som arbeider strukturert, samarbeider godt, og er sulten på gode råvarer av høyeste kvalitet.
**Våre matretter er inspirert av dagens vær og sjømat i sesong. Maten er tilberedt med nyskapende matlagingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat.**Hos oss er det råvarekvaliteten som står i fokus, og menyen endres daglig i takt med tilgangen på råvarer.
Vi har fokus på å være en inkluderende, god og trygg arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter for de ansatte. Man jobber både selvstendig og som en del av et godt og sammensveiset team på tvers av de ulike avdelingene.
Arbeidsoppgaver:- Skape magiske og inspirerende matopplevelser.
- Være en del av avdelingens daglige lederskap, med hovedfokus på å produsere og presentere mat i høy klasse og stolt representere matfaget.
- Være med å inspirere og motivere kjøkkenteamet.
- Overvåke og vedlikeholde utstyret i kjøkkenet.
- Følge opp daglige rutiner i forhold til HMS/IK-mat.
- Fagbrev og høy fagkunnskap.
- God kjennskap til IK-mat.
- Du snakker et skandinavisk språk.
- Fleksibel.
- En positiv holdning og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø.
- Trives i et hektisk og levende miljø.
- Gode samarbeidsevner.
- Genuin interesse for faget og ønske om å utvikle og lære.
- Struktur i det daglige arbeidet og har sterkt fokus på kvalitet og detaljer.
- En unik arbeidsplass med gode kollegaer.
- Utfordrende arbeidsdager med en fantastisk sjøutsikt.
- Et godt og inkluderende arbeidsmiljø.
- Muligheter for personlig og faglig utvikling.
- Gode lønnsbetingelser.
Intervjuer vil derfor bli løpende gjennomført.
Spørsmål om stillingen kan stilles til Salgs- og serviceleder Marianne Lidsheim per telefon 41 10 55 58 eller e-post marianne@cornelius-restaurant.no
Om bedriften
Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket gjestene går ombord i båten ved Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap.
Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys.
Hver årstid -- hver dag -- gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.
Sektor
Ikke oppgitt
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2446993
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
8b46d8aa-af70-458e-a2e2-00ac9bc77edb