Førstekonsulent (vikar) i administrasjonen
NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Trondheim, 7491 Trondheim
Om jobben
Stillingstittel
Førstekonsulent
Type ansettelse
Vikariat, heltid 100%
Antall stillinger
1
Dette er NTNU
NTNU er et breddeuniversitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil og et tyngdepunkt innen profesjonsutdanning. Universitetet er lokalisert i tre byer med hovedsete i Trondheim.
På NTNU jobber 9 000 ansatte og 43 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
Om stillingen
Ønsker du å arbeide med studentoppfølging og studieadministrative oppgaver? Har du gode kommunikasjonsferdigheter, samarbeidsevner og trives med å arbeide på tvers i en stor organisasjon? Da er du den vi trenger! Vi har ledig en midlertidig stilling som førstekonsulent i seks måneder med oppstart så snart som mulig og senest innen 01.02.2024.
Institutt for sosialt arbeid representerer et av de største fagmiljøene i Norge innen det sosialfaglige feltet. Hos oss finner du profesjonsrettede studier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå innen fagområdene sosialt arbeid, barnevern, funksjonshemming og samfunnskunnskap, i tillegg til etter- og videreutdanning. Vi har i dag 80 ansatte og om lag 800 studenter. Du blir del av et team på 9 ansatte i instituttadministrasjonen, som støtter instituttet i oppgaver innen studie- og forskningsadministrasjon.
I dag holder vi til i 4. og 5. etasje på Tungasletta 2 i Trondheim. Våren 2024 flytter Institutt for sosialt arbeid hele sin virksomhet til nybygget Helgasetr på Øya og det kan bli aktuelt med oppgaver knyttet til flytting og etablering i nye lokaler.
Din nærmeste leder er kontorsjef.
Arbeidsoppgaver
- Studieadministrative oppgaver, hovedsakelig knyttet til masterstudiene ved instituttet
- Studieveiledning og studentoppfølging
- Saksbehandling og forvaltningsoppgaver knyttet til instituttets studieprogram
- Planlegging og gjennomføring av eksamen
- Instituttet flytter inn i nytt bygg våren 2024, og det kan bli aktuelt med oppgaver knyttet til flyttingen.
Andre oppgaver kan bli lagt til stillingen, og endringer må påregnes.
Kvalifikasjonskrav
- Høyere utdanning på bachelornivå eller tilsvarende
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
Ønskede kvalifikasjoner
- Administrativ erfaring fra universitets- eller høgskolesektoren
- Kjennskap til administrative systemer som FS og ePhorte
- Gode kommunikasjonsferdigheter
- Evne til digital samhandling
Personlige egenskaper
- Har gode samarbeidsevner, en lagspiller som trives med å jobbe på tvers i en stor organisasjon
- Arbeider selvstendig og strukturert, med god gjennomføringsevne
- Har forståelse for det å være støttefunksjon, og kan ta et tak der det trengs for at vi skal nå målet
Ved vurdering av den best kvalifiserte, legger vi vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt din motivasjon for stillingen.
Vi tilbyr
- Spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø
- Åpent og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kolleger
- Gunstige vilkår i Statens pensjonskasse ansattegoder og fordeler
Lønn og vilkår
I stillingen som førstekonsulent kode 1408 vil du normalt lønnes fra brutto kr 502 300 – 584 500 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde:
- CV, attester og vitnemål
- navn og kontaktinformasjon til tre relevante referanser
Dersom hele eller deler av utdanningen din er tatt i utlandet, ber vi deg i tillegg legge ved dokumentasjon på omfang og kvalitet for hele ditt utdanningsløp, både bachelor- og masterutdanning, i tillegg til annen høyere utdanning. Beskrivelse av hvilken dokumentasjon som er nødvendig finner du her. Dersom du allerede har en uttalelse fra NOKUT, er det fint om du legger ved den også.
Generell informasjon
NTNU mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning.
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Hallgerd Hoff Helgetun, tlf: 95177144, e-post: hallgerd.hoff.helgetun@ntnu.no. Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med Terese Brå, e-post: terese.bra@ntnu.no.
Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon.
Søknadsfrist: 14.12.2023
Om bedriften
NTNU - kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Institutt for sosialt arbeid
Vi er ett av de største sosialfaglige fagmiljøene i Norge, og våre studieprogrammer har høye søkertall. Instituttet arbeider med spørsmål knyttet til velferd, inkludering, integrering, levekår, barnevern, sosiale tjenester, funksjonshemming, mangfold og marginalisering – og vi er opptatt av å bedre situasjonen for grupper i samfunnet som faller utenfor. Institutt for sosialt arbeid er ett av sju institutter ved Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap.
Sektor
Offentlig
Nettsted