Konsulent/seniorkonsulent i turnus ved kriminalomsorgens kontrollsentral
Kriminalomsorgen
Langgata 2-6, 3187 Horten, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Konsulent/seniorkonsulent i turnus ved kriminalomsorgens kontrollsentral
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest fredag 6. juni
Om stillingen
Kriminalomsorgen skal gjennomføre varetektsfengsling og straffereaksjoner på en måte som er betryggende for samfunnet og som motvirker straffbare handlinger. Vår visjon er: Straff som endrer. Digitale kontrolltiltak blir stadig viktigere for å løse samfunnsoppdraget på en god og effektiv måte, og kriminalomsorgen opplever en stor utvikling på området. En av våre medarbeidere går over i annen stilling internt og vi trenger derfor en ny dyktig medarbeider i turnus ved kriminalomsorgens kontrollsentral. Vi ønsker en kollega som har interesse for IT, kriminalomsorgens viktige samfunnsoppdrag og som ønsker å bidra i et fagområde som er i spennende utvikling!
Kontrollsentralen er for tiden organisert i avdeling for Digitalisering, seksjon Brukersenter og kontrollsentral.
Avdeling for Digitalisering består av tre seksjoner: Digit, Infrastruktur- og Applikasjonsforvaltning (IA) samt Brukersenter og Kontrollsentralen. Digit sitt ansvarsområde er IKT prosjekter og utvikling av IKT løsninger, IA har ansvar for drift og forvaltning av IKT løsninger og Brukersenter og Kontrollsentralen håndterer brukerhenvendelser, IKT support og overvåkning.
Kontrollsentralen har hovedansvar for overvåkning av straffegjennomføring med elektronisk kontroll. Kontrollsentralen har også flere andre viktige arbeidsoppgaver som innebærer overvåkning og varsling, herunder overvåkning av omvendt voldsalarm i samarbeid med politiet. Ytterligere oppgaver er planlagt og vil bli implementert den kommende tiden. Kontrollsentralen er operativ 24 timer i døgnet, 365 dager i året i 3-skifts turnusordning.
Arbeidsoppgaver
- Monitorere alarmer og betjene kontrollsentralen, samt selvstendig saksbehandle hendelser og alarmer.Bemanne IKT brukersenter utenom ordinær arbeidstid og håndtere brukerhenvendelserRegistrere og håndtere IKT henvendelser i sakshåndteringsverktøy, feilsøke, gi veiledning, brukeradministrasjonVære kontaktpunkt for andre aktører i straffesakskjedenDokumentere og oppdatere IKT-henvendelser og løsningerUtarbeide dokumentasjonProsjektarbeid etter nærmere avtale
Utdanning og erfaring
Du må ha- For konsulent: fullført videregående utdanning, samt 2 års relevant erfaring.
- For seniorkonsulent: relevant høgskole- eller universitetsutdanning på bachelornivå. Formell utdanning kan erstattes av lang og relevant arbeidserfaring.
- God IT forståelse, gjerne relevant erfaring fra IKT området og dokumentert erfaring fra IKT kundebehandling / brukerstøtte
- God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
- Kriminalomsorgsfaglig utdanning og/eller erfaring, eller annen kjennskap til justissektoren
- Erfaring og kunnskap fra overvåkningsarbeid og alarmhåndtering
- Kjennskap til ITIL Best Practice og eventuell sertifisering
Personlige egenskaper
- Gode samarbeidsevner
- Pågangsmot og evne til å ta initiativ
- Nøyaktig og arbeider systematisk og samvittighetsfullt
- Evne til å jobbe selvstendig, men også i team
- Evne til å prioritere og håndtere stressende situasjoner med høyt tidspress
Vi tilbyr
- 100 % fast stilling i turnus. Tiltredelse etter nærmere avtale.
- Meningsfulle og spennende oppgaver
- Et godt arbeidsmiljø med mange hyggelige kollegaer
- Mulighet til å lære og utvikle seg innenfor fagområdet
- Medlemskap i Statens pensjonskasse med tjenestepensjonsordning og mulighet for boliglån
Trening i arbeidstiden
Det vil for øvrig bli gitt opplæring i kriminalomsorgen sine løsninger og systemer.
Stillingen lønnes som konsulent med stillingskode 1065 kr 444 000 – 556 000 pr. år, eller som seniorkonsulent med stillingskode 1363 kr 550 000 – 651 000 pr. år, avhengig av erfaring og kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.
Generell informasjon
Kriminalomsorgen mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss medarbeidere med ulik kompetanse, livserfaring og perspektiv for å kunne bidra til en enda bedre oppgaveløsning.
Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.
Kjenner du deg igjen i en av disse kategoriene, kan du krysse av i jobbsøkerportalen vår. Du kan lese mer om kravene for å bli vurdert som søker i disse gruppene her.
Vi gjør oppmerksom på at det må ikke være noe å utsette på vandelen til den som ansettes. Dette må dokumenteres med en uttømmende politiattest forut for ansettelse.
Vi gjør også oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil i så fall bli varslet om dette og gitt anledning til å trekke søknaden.
Den som ansettes må rette seg etter organisasjonsmessige eller andre endringer som blir bestemt om arbeidsområdet.
Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til fagkoordinator Trond Jalland tlf. +4790745225 eller seksjonsleder Tone Lie tlf. +4792292323.
Søknad og CV sendes elektronisk via linken "Søk stillingen" på denne siden. Fullstendige opplysninger om relevant utdanning og arbeidserfaring må fylles inn i det elektroniske skjemaet. Vitnemål og attester må følge søknaden. Vi ber om at du henter vitnemål fra Vitnemålsportalen direkte i Jobbnorge når du søker stillingen.
For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på 75 54 22 20.
Velkommen som jobbsøker hos oss!
Kontaktpersoner for stillingen
Om bedriften
Kriminalomsorgens samfunnsoppdrag er å gjennomføre varetektsfengsling og straffereaksjoner på en måte som er betryggende for samfunnet og som motvirker straffbare handlinger. Målet vårt er at den domfelte etter soning skal velge å leve et kriminalitetsfritt liv. Vår visjon er «Straff som endrer» og våre verdier er: trygghet, åpenhet og nytenking som er førende for vår atferd og som organisasjon. Les mer om vår virksomhetsstrategi her. Kriminalomsorgen består av Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI), Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS og fem regioner med cirka 60 lokale fengsler og friomsorgskontor.KDI holder til i lyse og trivelige lokaler i Kriminalomsorgens hus i Lillestrøm, og har også en lokasjon i Horten. KDI ledes av en direktør og er organisert med fem avdelinger og en stab: Kriminalomsorgsfaglig avdeling, Avdeling for styring, innovasjon og analyse, Avdeling for HR, Avdeling for digitalisering, Avdeling for økonomi og eiendom, samt stab for kommunikasjon og samfunnskontakt.
Sektor
Offentlig
Nettsted