Vi søker Kjøkkensjef \& soussjef til GNIST!
Compass Group Norge
Stavanger, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkensjef & soussjef
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest fredag 31. januar
GNIST prosjektet består av to bygg. Østbygget som vi åpner i januar, hvor vi har Food & Co personalrestaurant med opptil 750 gjester daglig. Vestbygget åpner sommeren 2025 og her skal det leveres en Foodcourt løsning med syv forskjellige konsepter og opptil 2250 gjester hver dag. I tillegg til dette driver vi kaffebar og et møtesenter på huset.
Østbygget åpner allerede rett over nyttår og nå leter vi etter deg som ønsker å være med i ledergruppen til vår contract manager Anne! Søk nå på stillingen som: Kjøkkensjef eller soussjefSom kjøkkensjef eller soussjef vil du være med fra innflytting i Vestbygget for å sette rammene og ditt preg på mattilbudet. Her vil du ha ansvar for å bygge et ettertraktet mattilbud og en robust organisasjon. Etter åpning vil du få i oppgave å lede kjøkkenteamet i den daglige driften.
Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar:- Ansvarlig for å lede det daglige arbeidet på enheten, inkl. personalansvar
- Ansvarlig for enhetens økonomiske leveranse, samt kvalitet
- Ansvarlig for HMS og IK-mat på enheten
- Vare- og lagerstyring
- Tilberedning av kald og varm mat
- Etterlevelse av konseptene våre
- Kassebehandling og betjening av kunder
- Delta på møter og samlinger
- Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
- Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester
- Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
- Evnen til å lede andre
- Yrkesfaglig utdanning innen matfaget
- Bransjeerfaring
- Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
- Innovativ med masse energi
- Genuint interessert i matfaget
- Kvalitetsbevisst
- Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
- Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel
- En utfordrende og spennende stilling
- Gode muligheter for karrièreutvikling
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
- Konkurransedyktige betingelser
- Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
Stillingen har kjernetid 08.00-16.00 mandag til fredag, men noe arbeid utover dette må påberegnes. Oppstart i stillingen er juni 2025. Søknader blir behandlet fortløpende.
Om bedriften
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2800 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for 3 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.
Sektor
Privat
Nettsted