Avdelingsleder kjøkkentjenesten
Øyer Helsehus, Øyer kommune
Kjørkjebakken 11, 2635 Tretten
Om jobben
- Stillingstittel
- Avdelingsleder kjøkkentjenesten
- Type ansettelse
- Fast, heltid 100%
- Arbeidsspråk
- Norsk
- Antall stillinger
- 1
- Arbeidssted
- Hjemmekontor ikke mulig
Søk på jobben
Søk senest søndag 11. januar
Vår trofaste kjøkkensjef går snart av med pensjon og i den forbindelse trenger vi en ny leder for avdeling kjøkken. Det er en 100% stilling hvor tiltredelse er ønskelig f.o.m 01.04.25.
Stillingen innebærer faglig og administrativ ledelse i tillegg til oppgaver direkte knyttet til matproduksjon og helhetlig drift av avdelingen. Ansvaret ligger i å yte tjenester i overenstemmelse med aktuelle lover og forskriftet i tillegg til kommunens planer og retningslinjer. Stillingen har også som formål å bidra til at ansvarsområdet oppnår sine målsettinger, i tillegg til å være en sentral aktør for sitt fagfelt med kontinuerlig kvalitetsforbedring. Stillingen er underordnet tjenesteleder og en del av ledergruppen på Øyer Helsehus.
Avdeling kjøkken har ansvar for å lage mat til tilsammen ca 140 brukere, på helsehuset og hjemmeboende.
Arbeidsoppgaver
Ansvar for daglig drift av kjøkken og vaskeri, herunder fag- og personalansvar innenfor gitte økonomiske rammer.
Sørge for at det ytes tjenester av faglig god kvalitet i samsvar med bestemmelser gitt i nasjonale, regionale og lokale styringsdokumenter.
Lede avdelingen og utøve kokkefaget med en hensiktsmessig fordeling mellom disse to ansvarsområdene.
Samarbeide tett med avdelingsledere og fagleder i tjenesteenheten.
Samarbeide med tillitsvalgt og verneombud for kvalitetssikring av drift, ivaretagelse av ansatte og utvikling av tjenesten.
Koordinere og delta i tverrfaglig samarbeid for å oppå helthetlige løsninger, internt på huset, innad i kommunen og interkommunalt.
Delta i HMS- og IA-arbeid og budsjettarbeid med tjenesteleder og øvrige ledere i tjenesten.
Sammen med tjenesteleder kontinuerlig jobbe for en hensiktsmessig drift med fag, økonomi og trivsel som vesentlige punkter.
Kompetanseutvikling og medvirkning for de ansatte samt bidra til en positiv lagånd i avdelingen.
Kvalifikasjoner
Fagbrev som kokk.
Det er ønskelig at du har ledererfaring, men ikke et krav. Ved manglede ledererfaring er det en fordel om du kan vise til annen relevant erfaring og resultater.
Det er ønskelig at du har lederutdanning, eller at du er villig til å ta det etter tiltredelse.
At du evner å utøve helsefremmende lederskap.
God kunnskap om og et brennende engasjement rundt ernæring og dens betydning for brukernes fysiske og psykiske helse og trivsel.
Digital kompetanse og erfaring i bruk av digitale verktøy.
Personlige egenskaper
Du er nytenkende og utviklingsorientert.
Du er glad i mennesker, inkluderende og raus.
Du har tillit og respekt som utgangspunkt for all samhandling.
Du har særdeles gode relasjonelle ferdigheter.
Du står godt i perioder med mange baller i luften og/eller krevende situasjoner.
Du evner å ta beslutninger og bedrive endringsledelse.
Du inkluderer de ansatte når det er naturlig, i avgjørelser og vurderinger for den daglige driften og veien videre.
Du evner å gi og ta imot tilbakemeldinger som kan bidra til hensiktsmessig drift og et godt arbeidsmiljø.
Du er god til å se det store bildet og kan dermed bidra til kontinuerlig positiv utvikling av avdelingen.
Du jobber strukturert, både selvstendig og i team.
Vi ønsker at våre ledere skal fremstå som profesjonelle, engasjerte, kreative og løsningsorienterte i en god forening med raushet, respekt og et godt humør.
Vi tilbyr
Et godt og inkluderende arbeidsmiljø og en ledergruppe som er spente på å få en ny kollega. Kanskje er det deg?
En avdeling i rivende utvikling, hvor lokal mat, mat som medisin og trivsel for både brukere og ansatte skal prege driften og hverdagen.
Mulighet til å forme din egen arbeidshverdag og påvirke hvordan avdelingen skal være organisert for et best mulig resultat.
Et lærerikt og tverrfaglig miljø, hvor vi sammen former tjenesten vi tilbyr våre brukere, hvor det legges vekt på alle faggruppers kunnskap og erfaring, med mål om å tilby en helhetlig tjeneste.
Arbeidsdager som bærer preg av at vi jobber med og for mennesker.
Bruk av lokal mat er viktig for oss og Øyer kommune har i 2024 signert på avtalen Matløftet. Vi er også opptatt av å produsere mest mulig mat fra bunnen, og her vet vi at vi har en jobb å gjøre, og det kan bli en spennende oppgave å lede dette arbeidet.
Vi er opptatt av at du skal trives hos oss. Vi tilbyr varierte og utfordrende oppgaver og et handlingsrom til å være kreativ. Dine idéer er viktig for å utvikle og styrke tjenestene våre.
Vi har gode lønnsbetingelser og god pensjonsordning gjennom KLP. Vi ønsker å legge til rette for faglig og personlig utvikling om det er noe du ønsker.
Kontaktinformasjon
Tanja Thveten, +47 48171758Arbeidssted
Kjørkjebakken 112635 Tretten
Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgiver: Øyer kommuneReferansenr.: 5052612860
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 11.01.2026
Kontaktperson for stillingen
Tanja Thveten
+47 48171758
Om bedriften
Øyer kommune har ca. 5100 innbyggere, og ligger helt sør i Gudbrandsdalen. Folketallsutviklingen i kommunen er stabil. Øyer var tradisjonelt en primærnæringskommune med industri relatert til primærnæringen. Reiselivsnæringen har hatt en rivende utvikling, og kommunen er i dag en kjent reiselivsdestinasjon. Øyer har flott natur, med rike muligheter til aktiviteter, bl.a. Hafjell alpinanlegg, skiløyper og fint fjellterreng. I kommunen er det rikt kultur- og foreningsliv. Kommunen har felles arbeidsmarked med nabokommunene, spesielt Lillehammer. Vi tilbyr gode pensjonsordninger.
Sektor
Offentlig
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
7c0eca8e-2fca-4607-91d8-cb48d57e1fcd
- Sist endret
22. desember 2025
- Hentet fra
talentech
- Referanse
c017d384f7eb449fb23e81c72e567381
Lignende annonser
Arbeidsgiver
Øyer Helsehus, Øyer kommune
Sted
Tretten
Arbeidsgiver
Helse og inkludering, Øyer kommune
Sted
Tretten
Avdelingsleder
Arbeidsgiver
Ringebu Kommune Terapeutisk Enhet
Sted
Ringebu, Innlandet