Seniorkonsulent i Seksjon for læringsstøtte og digitale tjenester (Trondheim)
NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
7491 Trondheim
Om jobben
Stillingstittel
Seniorkonsulent i Seksjon for læringsstøtte og digitale tjenester (Trondheim) 23/25
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Dette er NTNU
NTNU er et breddeuniversitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil og et tyngdepunkt innen profesjonsutdanning. Universitetet er lokalisert i tre byer med hovedsete i Trondheim.
På NTNU jobber 9 000 ansatte og 43 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
. Video: https://youtu.be/Xt-yHCN5QS0Om stillingen
Vi søker en initiativrik og arbeidsom seniorkonsulent til en fast 100 % stilling ved vår seksjon i Trondheim. Du vil bli en del av Enhet for læringsareal og timeplan, et team på 17 engasjerte medarbeidere som har ansvar for timeplanlegging, eksamensplanlegging, læringsareal og NTNUs førstelinjetjeneste. Du vil også jobbe tett med Enhet for FS og eksamen, spesielt med eksamensplanlegging. I tillegg til arbeid med time- og eksamensplanlegging, vil arbeidet blant annet bestå av førstelinjesupport for NTNUs fagmiljøer og generelle henvendelser til NTNUs førstelinje.
Om seksjonen:Seksjon for læringsstøtte og digitale tjenester er en av fem seksjoner ved Avdeling for utdanning, NTNUs Fellesadministrasjon. Vi har ansvar for tjenester knyttet til studieadministrative verktøy, eksamen, romreservasjon, timeplanlegging, læringsstøtte og konferanser. Vi bidrar til en helhetlig styring og drift av digitale tjenester, inkludert læringsstøtte, læringsareal, digitale læringsressurser, eksamen, timeplan og FS.
Arbeidsoppgaver innebærer blant annet:
- Bidra inn i NTNUs førstelinjetjeneste.
- Time- og eksamensplanlegging.
- Yte brukerstøtte til studenter og ansatte ved digitale henvendelser til seksjonen.
- Saksbehandling innenfor seksjonens arbeidsområder i henhold til årshjul.
Kvalifikasjonskrav
- Utdanning på masternivå. Relevant erfaring innenfor arbeidsområdet kan kompensere for manglende utdanning.
- Erfaring innen ett eller flere av stillingens arbeidsområder
- God IT- og systemforståelse.
- Gode norsk- og engelskkunnskaper (skriftlig og muntlig).
Ønskede kvalifikasjoner
- Erfaring med oppfølging av ulike brukergrupper.
- Kjennskap til Timeplanleggingssystemet (TP).
- Kompetanse i bruk av Felles studentsystem (FS).
- Kjennskap til universitets- og høgskolesektoren.
Personlige egenskaper
- Serviceorientert og imøtekommende.
- God til å kommunisere med andre og forklare løsninger.
- Arbeider selvstendig, strukturert og nøyaktig.
- Evner til å sette deg inn i regler og lovverk.
- Gode samarbeidsevner og trives med å jobbe i team.
- Lærevillig.
Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.
Vi tilbyr
- Godt og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kolleger.
- Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse.
- Mulighet til å utforme egen arbeidshverdag.
- Gunstige vilkår i Statens pensjonskasse.
Lønn og vilkår
Stillingen lønnes som seniorkonsulent (kode 1363), normalt fra kr. 550 000,- til kr. 635 000,-
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i Lov om statens ansatte (statsansatteloven), og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde;
- CV, attester og vitnemål.
- Din motivasjon for stillingen i søknadstekst.
Dersom hele eller deler av utdanningen din er tatt i utlandet, ber vi deg i tillegg legge ved dokumentasjon på omfang og kvalitet for hele ditt utdanningsløp, både bachelor- og masterutdanning, i tillegg til annen høyere utdanning. Beskrivelse av hvilken dokumentasjon som er nødvendig finner du her. Dersom du allerede har en uttalelse fra HK-dir, er det fint om du legger ved den også.
Generell informasjon
Inkludering og mangfold er en styrke, og vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen. NTNU legger derfor vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.
Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med enhetsleder for læringsareal og timeplan, Anne Marie Ormbostad Berre, anne.m.ormbostad@ntnu.no, tlf. 41 44 99 48, eller seksjonssjef, Anders Buhaug, anders.buhaug@ntnu.no, tlf. 96 22 18 42.
Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon
Søknadsfrist: 21.04.2025
Om bedriften
NTNU - kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Seksjon for læringsstøtte og digitale tjenester
Seksjon for læringsstøtte og digitale tjenester er en av 5 seksjoner i den nyetablerte Avdeling for utdanning, en enhet i NTNUs Fellesadministrasjon. Avdeling for utdanning understøtter NTNUs arbeid med utdanningskvalitet og strategisk utvikling av studieporteføljen, og sikrer gode studieadministrative og andre utdanningsrelaterte tjenester for fagmiljøer og studenter. Avdelingen har et overordnet ansvar for drift og forvaltning av fellestjenester og gjennomgående prosesser knyttet til utdanningsområdet. Den har også ansvar for utviklingsoppgaver knyttet til blant annet digitalisering, studieadministrative tjenester, kvalitetsprosesser, internasjonalt utdanningssamarbeid, eksterne relasjoner og eksternfinansiert prosjektutvikling på utdanningsområdet.
Sektor
Offentlig
Nettsted