Kjøkkensjef på Fru Haugans Hotel
Fru Haugans Hotel
STRANDGATA 39, 8659 Mosjøen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk, skandinavisk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest søndag 11. mai
Send søknad til
Vi ser etter deg som har en genuin interesse for mat og ikke minst er sulten på gode råvarer av ypperste kvalitet. Vi ønsker å finne deg som ønsker å være med å utvikle Fru Haugans til å bli et foretrukket sted for gode mat og hotellopplevelser. Fru Haugans er Nord-Norges eldste hotell. Hotellet er kjent for sin lune atmosfære med detaljer og særpreg som tar deg med til en historisk tid.
Mat og drikke er en viktig del av hotelloppholdet, og hver dag samles våre kjøkkenkollegaer for å hjelpe hverandre til å skape de gode matopplevelser. Kjøkkensjefens hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samtidig som vi skaper lønnsomhet.
Vi søker nå etter en engasjert, effektiv og kvalitetsbevisst kjøkkensjef til å være med på en skikkelig spennende oppstart. Sammen med resten av teamet får du en viktig rolle for å nå hovedmålet vårt som er å skape uforglemmelige mat- og gjesteopplevelser.
Du vil ha det overordende ansvaret for kjøkkenet som innebærer at du jobber strategisk med nytenkende konseptutvikling og sikrer høy kvalitet på våre matkonsepter i restauranten og hotellet.
Du er driven, en naturlig leder, sterkt resultatorientert og liker å skape nye muligheter. I tillegg må du ha bred fagkompetanse og en genuin interesse for mat, drikke og service. Du setter mål for deg selv og dine medarbeidere og liker å være å lede med en hands-on approach.
Som Kjøkkensjef sitter du i ledergruppen og har det operasjonelle ansvaret for hotellets avdelinger. Vi er opptatt av at du er motivert og sulten på resultater og dermed i stor grad bidrar til at Fru Haugan Hotel blir en enda større suksess.
Arbeidsområde:-
Ansvarlig for daglig drift av kjøkkenet
-
Lede og utvikle kjøkkenteamet
-
Varekjøp og varetelling
-
Utvikling av meny
-
Daglig produksjon
-
Følge opp daglige rutiner i forhold til HMS/IK-mat
-
Turnusarbeid
-
Være delaktig i servering og ha kontakt med gjestene
-
Minimum 3 års erfaring
-
Beherske engelsk og et skandinavisk språk muntlig og skriftlig
-
Tidligere ledererfaring er en fordel, men ikke et krav
-
En brennende lidenskap og stolthet for faget
-
God kommunikator
-
Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
-
Gode samarbeidsevner
-
Uhøytidelig
-
Besluttsom, nøyaktig og ansvarsfull
Vi kan tilby:
-
Varierte arbeidsoppgaver
-
Muligheten til påvirke egen hverdag og for å utvikle stillingens innhold
-
En spennende og variert jobb i et sosialt og godt arbeidsmiljø
-
Spennende utviklingsmuligheter innen HEIMR Collection
-
Et inklusivt og ambisiøst arbeidsmiljø, med stor takhøyde
-
Spennende og innovativ arbeidsplass i sterk vekst
Er dette drømmejobben? Ikke nøl med å søke!
Rekrutteringen skjer løpende og stillingen kan besettes innen søknadsfristen går ut. Tiltredelse etter avtale. Stillingen rapporterer til Direktør.
Merk søknad med "Kjøkkensjef".
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Fru Haugans Hotel er en del av hotellgruppen HEIMR Collection.
HEIMR Collection består i all hovedsak av egne varemerker og profilerte kjedehoteller og er en spennende utfordrer for de store hotellaktørene på markedet.
HEIMR Collection driver 12 hoteller samt flere restauranter og barer under egne merkenavn. I løpet av de siste årene har vi tatt over driften av hoteller i Stavanger, Kristiansand, Tønsberg, Farsund og Oslo.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2921680
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
7a27183b-28be-423f-a14f-cc1beb32cf78