Kokk/kjøkkenmedarbeider Sabrura Sticks & Sushi Nerstranda
Sabrura Nerstranda As
Strandgata 9, 9008 Tromsø
Om jobben
Stillingstittel
Kokk restaurant
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, deltid 50%
Arbeidstid
Turnus, kveld og dagtid, ukedager og lørdag
Arbeidsspråk
Norsk, skandinavisk eller engelsk
Antall stillinger
1
Vi søker etter kjøkkenmedarbeidere til vår nye restaurant på Nerstranda. Stillingen er deltid.
I Sabrura brenner vi for å gi våre gjester fantastiske mat- og serviceopplevelser. Det er derfor essensielt at vi bygger våre retter på veldig gode råvarer som håndteres av kyndige og matglade kokker. Du vil få en flott arena i en av våre restauranter med topp moderne kjøkken. Du jobber i team, tett på dine kolleger i et arbeidsmiljø preget av samspill, fellesskap og et felles ønske om å levere gode kundeopplevelser og resultater.
Som kokk er du stjerna på kjøkkenet i vår restaurant. Du utstråler våre verdier, er glad i andre mennesker og gir alltid det lille ekstra til våre gjester gjennom fantastiske matopplevelser. Dette gjelder smaksmessig så vel som estetisk.
Vi søker deg som:
- Har erfaring fra kjøkken, kokkebakgrunn med eller uten fagbrev
- Har god kunnskap om IK-mat og HMS
- Trives i et hektisk arbeidsmiljø med høyt tempo
- Har erfaring fra tilsvarende virksomhet
Nødvendig opplæring vil bli gitt
Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse;
- EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
- LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
- SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
- KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.
Du kan forvente god opplæring og faglig påfyll hos oss. Sabrura er en stor arena med gode muligheter for egen utvikling.
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med daglig leder på nerstranda@sabrurasushi.no
Vi GLEDER oss til å høre fra deg!
Om arbeidsgiveren
Om ossHelt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til hverdagskost. Og det har vi klart! I 2022 er våre 24 restauranter høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse videre og posisjonere oss som en tydelig og folkekjær, nasjonal merkevare. For å klare dette trenger vi dyktige kokker, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen?
Derfor lykkes viForretningsidéen er rå. Fantastisk sushi og asiatiske retter laget av lokale råvarer med høy kvalitet, servert fra buffet til en folkelig pris. Topp konseptet med smakfulle lokaler, et brennende ønske om at gjestene skal føle seg ivaretatt, også når tempoet er høyt -- så har du oss. Hverdagen vår er preget av action, humor og glede, dedikasjon til matfaget og ikke minst -- stolthet over å få til noe stort sammen.
Bitastad -- selskapet bak selskapetSabrura er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter.
Bitastad AS kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, regnskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene.
Er du klar?Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å bli kjent med deg.
Om bedriften
Folk elsker Sabrura Sticks & Sushi -- og kjeden er i sterk vekst. Vi er et helnorsk konsept som serverer fersk sushi og asiatiske småretter både i restaurant og som take away. Som en del av Bitastad har Sabrura et sterkt apparat i ryggen. Vi har eiere som har tro på forretningsmodellen vår, og som er villig til å investere i videre vekst. Dette gjør Sabrura til et ekstra spennende og pulserende arbeidssted - her er det tempo og framdrift som gjelder. Dette krever en dedikert og allsidig kokk med sterk gjennomføringskraft.
Sektor
Privat
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2490902
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
78b74d37-08f2-45e8-95c6-24162b14eb8a