Kjøkkensjef
Fossheim Turisthotell As
Bergomsvegen 32, 2686 Lom
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, kveld og dagtid, alle dager
Antall stillinger
1
Har du lyst til å flytte til matmekkaet Lom?
Fossheim Hotell I Lom søkjer etter dyktig kjøkkensjef med interesse for bruk av lokale råvarer. Maten står I høgsetet på Fossheim, og du vil vera ein viktig del av den vidare utviklinga av matkonseptet på hotellet.
Vi har ein spisesal med plass til opp mot 150 gjester. Kjøkkenet står for både frukost, lunsj og menyservering. Stillinga omfattar ansvar for kjøkkenet.
Lom kan skilte med eit spennande fagmiljø, og i tillegg er det mange spennande lokalmatprodusentar og leverandørar I nærmiljøet.
Jotunheimen ligg klar rett utanfor dørhella når du har fri :)
Vi tilbyr ein utfordrande, spennande og variert arbeidsdag, eit triveleg og aktivt miljø, gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.
Arbeidsoppgåver:-
Dagleg, forsvarleg drift av kjøkenet
-
Innkjøp, lagerkontroll og kvalitetssikring av produksjon
-
Utvikling og implementering av menyar
-
Kalkulering
-
IK mat ansvarleg
-
Opplæring og oppfølging av lærlingar når det er aktuelt
-
Fagbrev
-
Kvalitetsbevisst og ansvarsfull
-
Gode samarbeidsevner
-
Ledererfaring
Om bedriften
Fossheim Hotell er eit historisk og tradisjonsrikt hotell midt i nasjonalparklandsbyen Lom. Vi ynskjer å gje deg overnatting i ei roleg, heimekosleg atmosfære.
I spisesalen vår kan du nyte både norsk tradisjonskost og gastronomiske måltid tufta på lokale råvarar med inspirasjon frå både nære og fjerne strøk.
Heidrun Garmo er fjerde generasjon drivar av Fossheim Hotell. Saman med far Svein og syster Ingrid ynskjer ho og resten av vertskapet at å koma hit skal vera som å koma heim.
Sektor
Ikke oppgitt
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2160049
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
76372fa1-9ac6-4b70-8555-40d68fbdb804