Kjøkkensjef til sesong 2026 Havila Hotel Geiranger
Geiranger Hotelldrift AS
geirangervegen 22, 6216 Geiranger, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Type ansettelse
Sesong, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Vi søker en dyktig, kreativ, leken og ambisiøs kjøkkensjef som brenner for matkultur, lokale råvarer, og har et genuint ønske om å utvikle gode, nye smaker og opplevelser for våre gjester.
Om jobben:Du skal være selvsikker på at produkter som kommer fra dine kjøkken er av høy kvalitet som våre gjester forventer seg og fortjener. Kvalitet på maten er av høyeste prioritet sammen med at ha en økonomsikt tanke i alle detaljer og du skal kunne håndtere bestillinger, varelagee og holdbare vaktplaner opp mot budsjett, drift og aktivitet.
Stillingen kan vare en 100% stilling -- helårs for den rette kandidaten.
Dette er du:-
Stolt av faget ditt
-
Har erfaring fra lignende stillinger
-
Selvstendig
-
En som klarer å skape entusiasme for ansatte og gjester
-
Du har et godt nettverk
-
Du innehar et strategisk tankesett
-
Du er god på relasjoner
-
Du elsker å bygge team
-
Du er opptatt av mat og drikke
-
Du har god økonomisk forståelse
-
Du liker å jobbe med utvikling av nye konsepter
-
Du er resultatorientert
-
Jobber hardt for den optimale serviceopplevelsen
-
Du innehar god struktur
-
Du er handlekraftig
-
Daglig leder og ansvarlig for hotellets kjøkken
-
Ansvarlig for rutiner på kjøkkenet
-
Ansvar for å jobbe opp ett god arbeidsmiljø, der alle stiller opp for hverandre, både i dine avdelinger og resten av hotellet.
-
Som en del av hotellets ledergruppe, være med aktivt å jobbe for å utvikle hotellet som en helhet.
-
Jobbe med resultatutvikling og aktivitetsplaner for kjøkken.
-
Holde seg oppdatert på Havila Hotels brand og sikkerhetsrutiner
-
Ansvarlig for hotellets IK-mat system
-
Ansvarlig for personalsystemer, Simplyer, Planday, Protel
-
Delta på drift- og ledermøter, samt avholde avdelingsmøter og personalsamtaler
-
Være med på planleggingsmøter med kunder etter behov
-
Ansvar for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
-
Bemanning og planlegging av vaktlister
-
Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varelager
-
Planlegging av mat knyttet til arrangementer og aktiviteter
-
Kvalitetssikring av produksjon og service
-
Fokus på spenst i alle ledd
-
Du skal kunne stå til hjelp ved andre hoteller i kjeden ved behov
-
Gode lederegenskaper
-
Behersker norsk min. engelsk
-
Erfaring fra á la carte, hotell og bankettkjøkken
-
God økonomiforståelse
-
Bidra til arbeidsglede til gjester og ansatte
-
Rapporterer til F&B Manager og Direktør
-
Hovedansvar for kjøkken.
-
Personalansvar
Gode betingelser for rette vedkommende. En spennende stilling med ansvar og utfordringer. Karrièremuligheter innenfor Havila Gruppen. Nettverk med gode kolleger. Godt arbeidsmiljø. En del av en stor reiselivssatsning. En spennende og variert rolle. Gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Mulighet til å påvirke og forbedre arbeidsprosesser. Personalbosted og personalkost.
Om bedriftenGeiranger er en av de mest populære feriedestinasjonene i Norge. Havila Hotel Geiranger ligger rett ved Geirangerfjorden, som står på UNESCOs verdensarvliste og er et av Norges mest populære turistmål. Hotellet har 154 gjesterom, 1 restaurant, 1 Cafè & Bakeri, 1 Galleri & Shop og 2 barer.
Om bedriften
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
71492064-6a4e-4e69-9db1-3b1c82f29ae6
- Hentet fra
FINN
- Referanse
431884644