Overingeniør/senioringeniør til Seksjon for eiendom
Høgskolen i Østfold
B R A veien 4, 1783 Halden, Kobberslagerstredet 5, 1671 Kråkerøy
Om jobben
Stillingstittel
Overingeniør/senioringeniør ved seksjon for eiendom
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest mandag 5. mai
Om stillingen
Høgskolen i Østfold administrerer 55 000 kvadratmeter eiendom fordelt på studiestedene i Halden og Fredrikstad. Seksjon for eiendom har ansvaret for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av bygningsmassen. Seksjonen består av seks fast ansatte og én lærling.
Høgskolen i Østfold er i en spennende fase av campusutvikling, og vi søker en engasjert medarbeider til en nyopprettet stilling i Seksjon eiendom. Du vil få store muligheter til å være med å forme og utvikle stillingen, og vil bli en sentral person i arbeidet med å utvikle våre campus til fremtidens undervisningsbygg. Det er derfor viktig for oss at du har praktisk erfaring fra utviklingsprosjekter. Du vil også være med å bidra til å sikre at høgskolen når sine mål når det gjelder krav til FDVU, internkontroll, innkjøp, miljø og prosjekt.
I denne stillingen vil du få en unik mulighet til å samarbeide tett med både studenter, ansatte og samarbeidspartnere. Arbeidsdagen vil være variert og fylt med ulike utfordringer. Stillingen rapporterer til leder for seksjonen.
Hovedarbeidssted for stillingen vil være campus Halden eller Fredrikstad. Den som ansettes må regne med å jobbe ved begge campus.
Dette er Høgskolen i Østfold
Kjernen i høgskolens virksomhet er å tilby og utvikle forskningsbasert kunnskap med samfunnet - for framtida og gi studenter tilgang til fremragende samfunnsrelevante og profesjonsrettede studier. Vi har en bred studieportefølje som spenner fra profesjonsutdanninger til kunstutdanninger, fra bachelor- til ph.d.-nivå. Høgskolen er lokalisert med studiesteder i Fredrikstad og Halden.
Høgskolens fagmiljøer er organisert i tre større fakultet: Fakultet for helse, velferd og organisasjon, Fakultet for lærerutdanninger og språk, og Fakultet for informasjonsteknologi, ingeniørfag og økonomi. I tillegg har vi Akademi for Scenekunst.
På høgskolen jobber det ca. 730 ansatte og vi har ca. 7500 studenter.
Ansvars- og arbeidsområder
Dine hovedansvarsområder og arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:
- Forvaltning og ansvar for tekniske systemer
- Vedlikehold og ansvar for vårt FDV-system
- Ansvar for HMS og internkontroll innen seksjonen
- Deltakelse i prosjektarbeid
- Bidrag til campusutvikling
- Støtte og bistand til teknikere i deres daglige drift ved behov
Kvalifikasjonskrav
For ansettelse i stillingen må du ha
- Relevant utdanning på minimum tilsvarende masternivå. Bachelorutdanning med spisskompetanse eller realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere utdanningskravet.
- God teknisk kompetanse med ulike installasjoner som benyttes i undervisning og næringsbygg.
- Erfaring med daglig bruk av IKT-baserte systemer, med fokus på digitalisering og automatisering av driftsoppgaver.
- God forståelse for miljøvennlig drift og forvaltning.
- Kompetanse innen HMS og internkontroll.
- Erfaring med innkjøp, og prosjektarbeid, inkludert forhandlinger med leverandører, utarbeidelse av kontrakter og oppfølging av prosjekter.
- Gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig, på minimum B2 nivå.
- Gode muntlige kommunikasjonsevner på engelsk, i stand til å bruke og tilpasse engelsk effektivt i det daglige arbeidet.
For ansettelse i stilling som senioringeniør må du kunne vise til omfattende relevant faglig erfaring og spesialkompetanse på høyt nivå tilpasset stillingens funksjoner.
Ønskede kvalifikasjoner- Kjennskap til offentlig sektor
- Ledererfaring
- Førerkort klasse B
- Serviceinnstilt med god evne til samarbeid og relasjonsbygging
- Lærevillig, kreativ og samtidig strukturert
- Initiativrik og ansvarsbevisst
Det er mange gode grunner til å jobbe hos oss
- Et sterkt fagmiljø med engasjerte studenter og dyktige kollegaer
- Fleksibel arbeidstid og sommertid i perioden mai - september
- Et positivt og utviklende arbeidsmiljø med muligheter for kompetanseutveksling og samarbeid
- God tilrettelegging og faglige utviklingsmuligheter
- Gratis parkering med lademuligheter for elbil. Reiser du med tog kan du benytte gratis taxitilbud til campus Halden
- Et godt og sosialt arbeidsmiljø med ulike tilbud, for eksempel treningstilbud, filmklubb, afterwork samlinger mm.
- Gode forsikringsordninger, pensjons-, og lånemuligheter med gunstige renter og vilkår gjennom gode Statens Pensjonskasse
- Lønn i stilling som 1087 Overingeniør mellom kr 550 000 -725 000 eller 1181 Senioringeniør mellom kr 625 000-800 000. Ved spesielt relevant kompetanse kan noe høyere lønn vurderes. Kode- og lønnsinnplassering avhenger av din kompetanse, erfaring og en markedsmessig vurdering.
Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!
Har du spørsmål til rekrutteringsprosessen kan du ta kontakt med:
Innsending av søknad
Du sender inn søknaden din via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge. Søknaden må inneholde CV, aktuelle vitnemål og attester.
All vedlagt dokumentasjon skal være på norsk, skandinavisk eller engelsk.
Andre opplysninger
Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.
Inkludering og mangfold er en styrke. Høgskolen jobber for å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver.
Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Gjennom utdanninger, forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid av nasjonal og internasjonal kvalitet og relevans, og gjennom vårt bidrag i offentlig ordskifte og kunnskapsformidling, skaper vi et bedre og bærekraftig samfunn. Vi skal ha internasjonalt engasjement, samtidig som vi styrker vår synlighet i og vårt fokus på nærsamfunnet. Gjennom samhandling og dialog med regionalt nærings- og samfunnsliv tar vi en aktiv rolle som samfunnsutvikler. Vi søker deg som brenner for faget ditt og som vil være med å utvikle Høgskolen i Østfold og ønsker å bygge en attraktiv, kompetent og utviklingsorientert høgskole. Bli en av oss!
«Det digitale samfunn» er et av våre to satsingsområder innenfor forskning og her belyser vi samspillet mellom digitalisering og samfunn fra ulike teoretiske perspektiver, samtidig som vi ønsker å bidra til utvikling av teknologi på en ansvarlig måte.
Vårt andre hovedsatsingsområde er «Språk i opplæringen» som skal styrke samarbeid på tvers av språkfagene og skape forutsetninger for et mangesidig forsknings- og undervisningsmiljø som står sterkt både nasjonalt og internasjonalt. Satsingen skal bidra til å posisjonere oss som landets ledende språkfaglige miljø.
Sektor
Offentlig
Nettsted