Chef 100% permanent position - Kokk 100% fast stilling
Becks Brasserie & Bar Skien og Porsgrunn
Storgata 176, 3915 Porsgrunn, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest lørdag 31. mai
Responsibilities:
- Contribute to all stages of food production, from preparation and presentation to portioning and service.Ensure that each dish meets our high standards for ingredients, taste, and presentation.Follow hygiene and safety guidelines and participate in cleaning and dishwashing duties when necessary.Interact with customers to ensure a positive dining experience.Support and guide apprentices in their learning journey.Be flexible and ready to contribute culinary skills across the Becks Group restaurants as needed.
- Proven experience as a chef, with a strong understanding of culinary techniques.Proficient in Norwegian or English.Good physical health and stamina to meet the demands of a busy kitchen.At least 5 years of relevant culinary experience.
- A team player with strong communication skills and a service-oriented attitude.Able to give and receive constructive feedback and contribute to a positive work environment.Independent with strong organizational skills to ensure efficiency in the kitchen without compromising quality.
- A supportive and collaborative kitchen environment where teamwork is key.Competitive working conditions that allow you to focus on honing your culinary skills.Opportunities for professional growth within the Becks Group.Access to occupational health services to ensure your well-being.
- Bidra i alle aspekter av matproduksjon, fra forberedelse og presentasjon til porsjonering og service.Sikre at hver rett møter våre høye standarder for ingredienser, smak og presentasjon.Følge hygienebestemmelser og sikkerhetsretningslinjer, og delta i rengjøring og oppvask når nødvendig.Ha kundekontakt og sikre en positiv matopplevelse.Støtte og veilede lærlinger i deres læringsprosess.Være fleksibel og bidra med kulinariske ferdigheter på tvers av Becks-gruppens restauranter ved behov.
- Dokumentert erfaring som kokk, med solid forståelse for kulinariske teknikker.Beherske norsk eller engelsk.God fysisk helse og utholdenhet for å møte kravene i et travelt kjøkken.Minst 5 års relevant kulinarisk erfaring.
- En lagspiller med gode kommunikasjonsevner og serviceinnstilling.Evne til både å gi og motta konstruktiv tilbakemelding, og bidra til et positivt arbeidsmiljø.Selvstendig med sterke organisatoriske ferdigheter for å sikre effektivitet i kjøkkenet uten å gå på akkord med kvaliteten.
- Et støttende og samarbeidende kjøkkenmiljø hvor teamarbeid er viktig.Konkurransedyktige arbeidsbetingelser som gjør det mulig å fokusere på å utvikle dine kulinariske ferdigheter.Muligheter for faglig utvikling innen Becks-gruppen.Tilgang til bedriftshelsetjeneste for å sikre ditt velvære.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Becksgruppen har restauranter i både Vestfold og Telemark og Viken med 4 avdelinger, derav 4 restauranter og 1 bar. Årsomsetning i 2023 på 70 millioner. Vi har drevet i 27 år og er godt etablert på østlandet. Med god service, et fransk kjøkken og flott uteservering ønsker vi å være ledende i restaurantmarkedet i Grenland. Beckskjeden har etablert seg både i Porsgrunn, Skien og Drammen.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2874195
- Hentet fra
karriere.no
- Referanse
840fdd53-3fc3-4a58-b5e3-c7167ea6d590