Hotel Union Geiranger søker kokker og pizzaiola til sesongen
Hotel Union Geiranger
Geirangervegen 100, 6216 Geiranger, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kokk
Type ansettelse
Sesong, heltid 100%
Antall stillinger
4
Søk på jobben
Søk senest onsdag 30. april
Hotel Union Geiranger søker etter nøyaktige, dyktige og effektive medarbeidere til kjøkkenteamet for sommersesongen 2025. Vi ser etter deg som har lidenskap for matfaget og ønsker å bidra til gode opplevelser for våre gjester i et profesjonelt og travelt arbeidsmiljø.
Vi er et veletablert hotell med høy standard og lange tradisjoner, og vi ønsker deg som vil være en del av et engasjert og kvalitetsbevisst team.
Vi søker:
-
Kokker med erfaring fra hotell- eller restaurantkjøkken
-
Pizzaiolo med kompetanse innen italiensk pizzakunst og steinovn
-
Baker med erfaring fra produksjon av brød, gjærbakst og kaker
Arbeidsoppgaver:
-
Tilberedning av mat til lunsj, à la carte og buffet
-
Opprettholde høye standarder for hygiene og matsikkerhet
-
Bidra til effektiv drift og godt samarbeid på kjøkkenet
-
Jobbe strukturert og følge rutiner
Kvalifikasjoner:
-
Fagbrev som kokk er ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere
-
Erfaring fra hotell- eller restaurantkjøkken er en fordel
-
Du må kunne kommunisere godt på engelsk (muntlig)
-
Du er ryddig, punktlig og jobber godt i team
Personlige egenskaper:
-
Du har faglig stolthet og øye for detaljer
-
Du er effektiv, selvstendig og løsningsorientert
-
Du trives i et travelt og profesjonelt miljø
-
Du har godt humør og gode samarbeidsevner
Vi tilbyr:
-
Sesongansettelse i et anerkjent og tradisjonsrikt hotell
-
Et godt arbeidsmiljø med faglig dyktige kolleger
-
Unike omgivelser i vakre Geiranger
-
Mulighet for bolig etter avtale
Om bedriften
Hotellet vart opphavleg bygd i 1891 i tradisjonell dragestil/sveitsarstil. Familien Mjelva overtok drifta i 1899 og har gjennom generasjonar utvikla hotellet til det det er i dag -- eit moderne hotell med kurs- og konferanseavdeling, spa, basseng, nattklubb og unike opplevingar for gjestane våre.
Hotellet blir no drive av fjerde generasjon vertskap, Monja og Sindre Mjelva, som vidarefører den sterke Union-atmosfæren med fokus på kvalitet og service.
Sektor
Privat
Nettsted