Frich's Hotel Hamar søker Sous Chef
FRICH'S HOTEL HAMAR
2320 Furnes
Om jobben
- Stillingstittel
- Sous Chef
- Type ansettelse
- Fast, heltid 100%
- Arbeidsspråk
- Norsk
- Antall stillinger
- 1
- Arbeidssted
- Hjemmekontor ikke mulig
Søk på jobben
Søk senest tirsdag 16. desember
Har du lidenskap for nordisk mat og norske råvarer – og vil ta en lederrolle som soussjef hos Frich’s Hotel Hamar?
Frich’s Hotel Hamar søker en erfaren og faglig sterk soussjef som ønsker å ta en sentral rolle i kjøkkenledelsen. Som soussjef vil du være kjøkkensjefens høyre hånd og bidra til å sikre høy kvalitet, effektiv drift og et positivt arbeidsmiljø.
Du vil ha en aktiv rolle både i produksjonen og i den daglige ledelsen av kjøkkenet. Det er svært viktig at du har bred erfaring, høy faglig kompetanse innen matlaging, renhold og kjøkkenledelse, og at du trives med å ta ansvar og vise initiativ.
Rollen krever at du er fleksibel, strukturert og trygg på å ta egne beslutninger. Du må kunne styre din egen hverdag, prioritere oppgaver og delegere arbeid for å sikre god flyt, høy kvalitet og effektiv logistikk i driften.
I tett samarbeid med kjøkkensjefen Truls og F&B Manager Tom-Vidar får du ansvar for planlegging, bemanning, opplæring og gjennomføring av kjøkkendriften – fra à la carte og frokost til større banketter og selskaper.
Arbeidsoppgaver:
- Tilberedning av mat til à la carte, banketter og ulike eventer
- Planlegging og gjennomføring av menyer i samarbeid med kjøkkensjef
- Bidra til effektiv og strukturert drift av kjøkkenet
- Sikre høy kvalitet og presentasjon på alle retter
- Oppfølging av renhold, IK-mat og hygienerutiner
- Lagerkontroll, varebestilling og råvarehåndtering
- Veiledning og oppfølging av kokker og lærlinger
- Minimum 5 års erfaring som kokk, gjerne med lederansvar
- Fagbrev som kokk
- Erfaring fra hotellbransjen er en fordel
- Kjennskap til nordisk kjøkken og nordiske råvarer
- Selvgående, fleksibel, strukturert og løsningsorientert
- Beherske norsk skriftlig og muntlig
- En fast, fulltidsstilling i en spennende og ansvarsfull rolle.
- Muligheten til å jobbe i et team av erfarne kokker med lidenskap for nordisk kjøkken og råvarer.
- En sjanse til å sette ditt preg på et av de mest spennende hotellene i Mjøsregionen.
- Konkurransedyktige betingelser for den rette kandidaten.
Oppstart: 1. februar 2026
Er dette noe for deg?
Send oss din søknad og CV så snart som mulig ved å klikke på "Søk nå"-knappen, eller send en epost til paul@utelivpartner.no Merk emne med “Frich's Hotel Hamar - Sous Chef”.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
6a302675-4956-425f-b66c-707782efce31
- Sist endret
4. november 2025
- Hentet fra
recman
- Referanse
456166
Lignende annonser
Arbeidsgiver
Thon Gruppen
Sted
Elverum
Resepsjonist hotell
Arbeidsgiver
Wood Hotel by Frich's
Sted
Brumunddal, Innlandet, Ringsaker
Kjøkkensjef - Head Chef
Arbeidsgiver
WOOD HOTEL
Sted
Brumunddal