Ass. headchef / Sous Chef
Kanpai Izakaya as
Parkvn 1, 0350 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Assisterende kjøkkensjef
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Skift, kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk, engelsk eller skandinavisk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest fredag 1. august
Send søknad til
About the Job
As our assistant headChef, you will need to be both creative and highly organized. Curiosity and a passion for staying professionally up-to-date are essential. You will be a steady leader with strong values and leadership skills, setting a positive example for your team.
Your primary focus will be to ensure that all our guests have the best possible experience every time they visit us.
A passion for food and a commitment to high-quality work are crucial. A willingness to learn and grow will be central to your success.
As our ass. headChef, you must thrive in a fast-paced environment and handle stressful situations without letting it affect you, your colleagues, or our guests.
Communication with both guests and colleagues is vital, so proficiency in either Norwegian, another Scandinavian language, or English is required.
Ansvarsområder/arbeidsoppgaver for assisterende kjøkkensjef:-
Medansvarlig for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
-
Medansvarlig og opplæring av kjøkkenpersonell
-
Medansvarlig for kvalitetssikring av produksjon og service
-
Bistå for å oppnå full varekontroll, innkjøp og varetelling
-
IK-mat/internkontroll
-
Medansvarlig for oppfølging av leverandører
-
Ansvarlig operativ leder i teamet under drift
For å trives i begge disse stillingene, er det en fordel om du: -
Evner å motivere og inspirere dine medarbeidere
-
Har fagbrev eller erfaring fra lignende stillinger
-
Har god kjennskap til IK-mat
-
Har lidenskap for faget
-
Er resultatbevisst, løsningsorienter og fleksibel
-
Motiveres av å skape store matopplevelser
-
Trives med å ha ansvar i et hektisk miljø
-
Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk
Heltidsstilling.
ArbeidstidTird-søndag kl: 15.00 - 23.00
Dagtid, kveld, helg
Vi tilbyrEt godt og uformelt arbeidsmiljø.
Du blir en del av et team og er med på videreutvikle et spennende konsept.
Grundig opplæring.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Japanese Restaurant in Oslo , Izakaya Style serving traditional & creative dishes with Sake options as well as cocktails, mocktails and teas
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
68a68d5e-8ee1-411b-b586-1cc4cf2af5f1