Vi trenger flere folk på brygga
Stranden 30
Stranden 30, 0250 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kokk
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Engelsk eller norsk
Antall stillinger
4
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Vi åpnet med ett braksmell og nå trenger vi flere folk :)
Vi trenger å utvide kjøkkenteamet vårt med både 100% og deltid.
Du får muligheten til å jobbe sammen med noen av de beste i bransjen og får muligheter til å tilegne deg ny kunnskap og erfaring.
Vi har to kjøkken og holder oppe i fra lunsj tid hver dag.
Dette er jo stort sett en kveldstids jobb, a la carte restaurant med spennende og god variasjon i hva som er på menyen, sesong og spesial menyer på vårt kjøkken i 2. etg.
Vi ser etter personer med fagbrev og eller erfaring.
Du må ha kjennskap til smak og teknikk.
Vi har ett kjøkkensjef team som setter standaren, den må du følge. Det betyr ikke at det ikke er rom for å komme med input, ideer og å bidra til at vi leverer meget sterkt på matfronten.
-
Lage mat
-
Kunne følge oppskrifter og porsjonering
-
Holde det ryddig og hygienisk
-
God på kommunikasjon og kan mestre høyt press i perioder
Ta kontakt for en prat om konsept og premisser.
Om bedriften
Vi er 4 karer med lang tid og mye erfaring i serveringsbransjen som nå tar med oss noen gode kollegaer og Åpner Stranden 30 på Aker Brygge.
Christian står blant annet bak "Oslo Street Food" og har "Jimmy´s" sammen med Jimmy som har vært restaurantsjef på blant annet Grand og Katla.
Atli kommer nå sist i fra "Katla" hvor han var kjøkkensjef og Kim-Agathon har organisert og driftet noen av de største utestedene i Oslo.
Vi skal nå sammen lage en ny restaurant som blir noe helt eget og vi mener selv ikke kan sammenlignes med noe som finnes i Oslo i fra før.
Det blir flere "variasjoner" av konseptet med a la carte restaurant, mat og vinbar, mat og drikke eventer, pop-ups, winmaker dinners, smakinger, event, spesialmenyer, fest og morro på takterrassen og tidenes uteservering om sommeren.
Og detter blir spredt rundt i hovedlokalet i 1.etg, matbaren i 1.etg, vår "konsept i konseptet" restaurant i 2.etg og takterrassen.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
66a83401-9991-42df-a1ad-a3578a3498d9
- Hentet fra
FINN
- Referanse
415197009