Your creativity, our kitchen -- together we create something unique!
Fjord Bistro & Vinbar
Tollbugata 1A, 3187 Horten, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Sous Chef and Chef
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Engelsk eller norsk
Antall stillinger
2
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Norsk: (English below)
Vi søker engasjerte og kreative kokker, samt Sous Chef, til Fjord Bistro & Vinbar i Horten!Er du lidenskapelig opptatt av mat, sesongens beste råvarer og ønsker å utvikle deg i et kreativt og ambisiøst kjøkken? Hos Fjord Bistro & Vinbar får du muligheten til å være en del av et dedikert kjøkkenteam som brenner for kvalitet, innovasjon og ekte matopplevelser.
Vi utlyser:
1 x 100% fast ansettelse Sous Chef : snarest
1 x 100% fast ansettelse Kokk: snarest
Hva vi ser etter:-
Du har erfaring som kokk og et ønske om å utvikle deg videre i faget.
-
Du er kreativ, nysgjerrig og har god forståelse for sesongbaserte råvarer.
-
Du trives i et hektisk kjøkkenmiljø og har evnen til å jobbe effektivt under press.
-
Du har stolthet i arbeidet ditt og legger vekt på både smak og presentasjon.
-
Du er en lagspiller som bidrar til et positivt og profesjonelt arbeidsmiljø.
-
Du kan jobbe både dag, kveld og helg.
- Du må kunne bo i Horten eller en nærliggende by.
-
Tilberede og presentere retter av høy kvalitet med fokus på sesongens lokale råvarer.
-
Deg som er borberedt på å legge inn det lille ekstra som kreves for å få en nyoppstartet restaurant suksessfull.
-
Du har, eller ønsker å få, erfaring fra alle deler av kjøkkenarbeid - fra kaldt til varmt, grill til prep, og dessert til oppvask. Hos oss får hver og en ansatt muligheten til å jobbe på alle stasjoner.
-
Bidra i menyutvikling og implementering av nye, spennende retter.
-
Samarbeide tett med kjøkkenteamet og følge rutiner for orden, mattrygghet og hygiene.
-
Sikre effektiv produksjon og leveranse av mat i henhold til gjeldende standarder.
-
Konkurransedyktige fastlønn/timelønn.
-
Et inspirerende og kreativt arbeidsmiljø med fokus på faglig utvikling.
-
Mulighet til å jobbe med sesongens beste lokale råvarer og presentere egne retter på menyen.
-
Grundig opplæring og muligheten til å vokse i stillingen.
-
Søknad sendes her i annonsen ved bruk av “enkel søknad”
-
Husk å spesifisere i søknaden hvilken stilling du søker på.
English:
We are looking for skilled Chefs and Sous Chef for Fjord Bistro & Vinbar in the heart of Horten!Are you passionate about food, the best seasonal ingredients, and eager to develop your skills in a creative and ambitious kitchen? At Fjord Bistro & Vinbar, you will have the opportunity to be part of a dedicated kitchen team that values quality, innovation, and genuine culinary experiences.
Available positions:
1 x 100% fulltime Sous Chef starting: as soon as possible
1 x 100% fulltime Chef starting: as soon as possible
What We Are Looking For:-
You have experience as a chef and a desire to grow further in your profession.
-
You are ready to put in the extra effort and time necessary to bring a newly opened restaurant of the ground.
-
You are creative, curious, and have a solid understanding of seasonal ingredients.
-
You thrive in a busy kitchen environment and work efficiently under pressure.
-
You take pride in your work, focusing on both flavor and presentation.
-
You are a team player who contributes to a positive and professional work environment.
-
You can work daytime, evening and weekends.
- You need to relocate to Horten or a city nearby.
-
Prepare and present high-quality dishes with a focus on local, seasonal ingredients.
-
Our kitchen employees work in all stations in the kitchen - from hot to cold, grill to dishwash.
-
Contribute to menu development and the implementation of exciting new dishes.
-
Collaborate closely with the kitchen team, ensuring organization, food safety, and hygiene routines are followed.
-
Ensure efficient production and delivery of food in line with current standards.
-
Fixed or hourly-based or salary
-
An inspiring and creative work environment with a focus on professional development.
-
The opportunity to work with the best seasonal, local ingredients and showcase your own dishes on the menu.
-
Thorough training and opportunities for growth within the position.
-
Fixed shift rotation for predictable working hours.
-
You can apply here by using "enkel søknad".
-
Remember to specify which position you are applying for.
Norsk (English below):
Fjord Bistro & Vinbar åpnet 01. april 2025 og ligger idyllisk til ved båthavna i hjertet av Horten, med en fantastisk utsikt over Oslofjorden. Vår store uteservering inviterer gjestene til å nyte solen hele dagen, mens de opplever god mat og drikke i en avslappende og vakker atmosfære. Den unike beliggenheten skaper en perfekt ramme for både hverdagslige besøk og spesielle anledninger, hvor den unike sjøutsikten gjør opplevelsen komplett. Vi har ca 80 sitteplasser innendørs og 150 sitteplasser utendørs.
Fjord Bistro & Vinbar blir blir byens nye kulinariske destinasjon, en moderne og levende møteplass som kombinerer det beste fra tradisjonell bistrokultur med moderne, innovative retter og en bevisst tilnærming til bærekraft. I dag søker mange etter mer enn bare et måltid -- de søker en helhetlig opplevelse. Vi blir et spisested som kombinerer en uformell, men sofistikert atmosfære med sesongbaserte råvarer av høy kvalitet -- alt hentet fra lokale produsenter. Vi vil jobbe tett med lokale leverandører og partnere for å sikre at vi alltid har det beste på menyen -- både når det gjelder mat og drikke. Dette gir oss ikke bare muligheten til å støtte lokalt næringsliv, men også å tilby våre gjester unike smaker som er i tråd med tidens fokus på bærekraft og ansvarlig matproduksjon.
Vår visjon er å være en inkluderende og inspirerende arena der lokale smaker møter kreativitet og yrkesstolthet. Hos Fjord Bistro & Vinbar handler det om å skape ekte, lokale matopplevelser med fokus på kvalitet, håndverk og innovasjon.
English:Fjord Bistro & Vinbar opened 01. April 2025 and enjoys an idyllic location at the marina in the heart of Horten, with stunning views of the Oslofjord. Our spacious outdoor seating allows guests to soak up the sun all day long while enjoying exceptional food and drinks in a relaxed, beautiful setting. The unique location provides the perfect backdrop for both everyday dining and special occasions, with breathtaking views completing the experience. We have approx. 80 seats inside and 150 seats outside.
Fjord Bistro & Vinbar is set to become the city’s new culinary destination---a modern and vibrant meeting place combining the best of traditional bistro culture with innovative, sustainable cuisine. Today, people seek more than just a meal---they look for a complete experience. We aim to combine a casual yet sophisticated atmosphere with seasonal, high-quality ingredients sourced from local producers. By working closely with local suppliers and partners, we ensure that we always offer the best on our menu, for both food and beverages.
Our vision is to be an inclusive and inspiring space where local flavors meet creativity and craftsmanship . At Fjord Bistro & Vinbar, it’s all about creating authentic, local culinary experiences with a strong focus on quality, innovation, and sustainability.
Om bedriften
Norsk (English version below):
Fjord Bistro & Vinbar åpnet dørene 01.april 2025 og ligger idyllisk til ved båthavna i hjertet av Horten, med en fantastisk utsikt over Oslofjorden. Vår store uteservering inviterer gjestene til å nyte solen hele dagen, mens de opplever god mat og drikke i en avslappende og vakker atmosfære. Den unike beliggenheten skaper en perfekt ramme for både hverdagslige besøk og spesielle anledninger, hvor den unike sjøutsikten gjør opplevelsen komplett. Vi har ca 80 sitteplasser innendørs og 150 sitteplasser utendørs.
Fjord Bistro & Vinbar blir blir byens nye kulinariske destinasjon, en moderne og levende møteplass som kombinerer det beste fra tradisjonell bistrokultur med moderne, innovative retter og en bevisst tilnærming til bærekraft. I dag søker mange etter mer enn bare et måltid -- de søker en helhetlig opplevelse. Vi blir et spisested som kombinerer en uformell, men sofistikert atmosfære med sesongbaserte råvarer av høy kvalitet -- alt hentet fra lokale produsenter. Vi vil jobbe tett med lokale leverandører og partnere for å sikre at vi alltid har det beste på menyen -- både når det gjelder mat og drikke. Dette gir oss ikke bare muligheten til å støtte lokalt næringsliv, men også å tilby våre gjester unike smaker som er i tråd med tidens fokus på bærekraft og ansvarlig matproduksjon.
Vår visjon er å være en inkluderende og inspirerende arena der lokale smaker møter kreativitet og yrkesstolthet. Hos Fjord Bistro & Vinbar handler det om å skape ekte, lokale matopplevelser med fokus på kvalitet, håndverk og innovasjon.
English:
Fjord Bistro & Vinbar opened 01. april 2025 and enjoys an idyllic location at the marina in the heart of Horten, with stunning views of the Oslofjord. Our spacious outdoor seating allows guests to soak up the sun all day long while enjoying exceptional food and drinks in a relaxed, beautiful setting. The unique location provides the perfect backdrop for both everyday dining and special occasions, with breathtaking views completing the experience. We have approx. 80 seats inside and 150 seats outside.
Fjord Bistro & Vinbar is set to become the city’s new culinary destination---a modern and vibrant meeting place combining the best of traditional bistro culture with innovative, sustainable cuisine. Today, people seek more than just a meal---they look for a complete experience. We aim to combine a casual yet sophisticated atmosphere with seasonal, high-quality ingredients sourced from local producers. By working closely with local suppliers and partners, we ensure that we always offer the best on our menu, for both food and beverages.
Our vision is to be an inclusive and inspiring space where local flavors meet creativity and craftsmanship . At Fjord Bistro & Vinbar, it’s all about creating authentic, local culinary experiences with a strong focus on quality, innovation, and sustainability.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
5f0bcce3-0eab-4fcc-95ff-d44fdc1caa28
- Hentet fra
FINN
- Referanse
413175182