Deltidsstilling som Servitør hos Døgnvill Vulkan!
Døgnvill Burger Bjørvika
Vulkan 12, 0178 Oslo, Norge, 0178 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Servitør
Type ansettelse
Fast, deltid
Arbeidsspråk
Skandinavisk
Antall stillinger
3
Vi tror at du har erfaring fra bransjen, kanskje fra en à la carte-restaurant med høyt tempo, men vi føler oss også trygge på at du velger å søke til tross for manglende erfaring, dersom du føler at jobben er perfekt for nettopp deg. Vi vet at du er energisk, rutinert, imøtekommende og omsorgsfull - og at du virkelig brenner for å gi overlegne gjesteopplevelser.
Vi tror at du er en lagspiller som trives i et ungt og dynamisk miljø med høyt tempo, men at du også er en selvstendig initiativtaker som jobber godt på egenhånd. Du er skandinavisktalende, minst 20 år, pålitelig og er enig med oss i at veien til unike opplevelser automatisk kommer når vi sammen skaper en arbeidsplass som resten av teamet trives i.
Vi kan tilby utviklingsmuligheter for deg som ønsker en karriere innen restaurant, herunder også kursing, coaching og opplæring i nye roller. Vi skal være en trygg og pålitelig arbeidsplass hvor vi først og fremst tar vare på hverandre, og du skal føle deg trygg på at du har erfarne, seriøse og omsorgsfulle folk rundt deg. I Døgnvill ser vi viktigheten av å bygge dyktige og pålitelige team, og derfor legger vi ekstra stor vekt på opplæring, mentorprogram og gode rutiner, slik at du skal føle deg ivaretatt og faglig forberedt i din nye og viktige rolle.
Om bedriften
Døgnvill Bjørvika åpnet dørene i 2018 og er den siste i rekken av dagens totalt fem Døgnvill-restauranter. Den er utvilsomt vår hittil største satsing med sine nesten 500 kvadratmeter, plassert rett ved Nye Deichmanske og Operaen. I tillegg til et storslagent uteområde for uteservering i både dag- og kveldssol og en egen mesanin for store selskap, har vi også en separat bar hvor aperitiffen smaker ekstra godt.
Selv om vi på papiret er en kjede i dag, vil vi hverken tenke eller oppføre oss som en. Vi er en gjeng joviale og trivelige folk med masse yrkesstolthet, som først og fremst er ute etter å skape unike opplevelser for gjestene våre. Det får vi til gjennom å være oss selv, drive bedriften på ærlig vis, velge topp kvalitet på alle råvarer og ikke minst: Ta vare på hverandre.
Hos oss er det bare mat og drikke av høyeste kvalitet som gjelder. Vi ser alltid på kvalitet foran pris, og det går sport i å lete etter originale, lokale og kule produkter som vi vet at vi både kan og vil gå gode for. Storfekjøttet vårt kommer fra Jæren og kvernes til perfeksjon av Albert Idsøe i Stavanger, iskremen lages på vår resept på en liten fabrikk i Gudbrandsdalen og potetene dyrkes og kuttes på millimetermål i Toten, for eksempel. Og det gjesten har i glasset er selvsagt like viktig: Alt fra tjukke, amerikansk-inspirerte milkshakes til spennende øl fra lokale bryggerier.
Sektor
Privat
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
5cc7c789-f9d9-4ee7-ba8c-8e741b42e983
- Hentet fra
mojob
- Referanse
e3c77dae-dbdd-4c3c-b743-164744ae5a74