Blomsterbua søker Sous Chef for sommersesongen!
Team Helgeland As
Sjøgata 29, 8656 Mosjøen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Soussjef (restaurant)
Oppstart
10. juni 2025
Type ansettelse
Sesong, heltid 100%
Arbeidstid
Turnus, kveld og dagtid, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest tirsdag 20. mai
Send søknad til
Blomsterbua søker Sous Chef!
Elsker du mat og har et konsept du ønsker å realisere? Tenk om du hadde hatt en restaurant med det beste lokale og beliggenhet i byen, i tillegg offensive eiere i ryggen. Hvor du kan få sette menyen etter din kompetanse og skape noe unikt som vill skille seg ut i byen Mosjøen. Her kan du få realisert drømmen som Sous Chef, med ansvar for det faglige og konsept. Høres det interessant ut? Da ønsker vi å høre fra deg.
Blomsterbua er en egen avdeling som er en del av Team Helgeland AS (Fru Haugans Hotell). Adminstrasjonsarbeidet (fast vaktliste, varebestilling og regninger) håndteres av ledelsen i Team Helgeland AS og hovedkontoret håndterer annet (markedsføring og regnskap).
Åpningstid er satt til ettermiddag og kveld i sommersesongen (juni - august).
Destinasjon Mosjøen ligger plassert midt i Norge, og er en veldig populær sommerdestinasjon. Her kommer turister fra inn-utland for å oppleve kultur, mat, aktiviteter, historie og naturopplevelser. Her kan du samtidig oppleve en ny region som turist mens du har full jobb for sesongen.
Ansvarsområder og oppgaver-
For restauranten skal du bestemme konsept, innhold meny og presentasjon
-
Du har faglig ansvar
-
Du har overordnet ansvaret for den daglige driften av Blomsterbua (du vil arbeide alene og i team)
-
Du har ansvar for at standarden på mat følges
-
Ved behov kalle inn ekstra ansatte på jobb
-
Sørge for godt samarbeid
-
Erfaring fra bransjen
-
Lidenskap for mat
-
Sterkt engasjement
-
Liker å være tett på gjester og jobbe i team.
-
Du må kunne kommunisere tydelig på engelsk eller norsk.
-
Lønn etter kvalifikasjoner og ansvar
-
Trygg og god arbeidsplass
-
Et dyktig team rundt deg (ledergruppe og hovedkontor)
-
En restaurant med perfekt beliggenhet og et vakkert lokale.
-
Skap din egen arbeidsplass
Kjenner du deg igjen i punktene over? Ikke la denne muligheten for oss til å bli kjent med deg forsvinne, søk i dag!
Arbeidstid er etter vaktliste dagtid, kveldstid og helg.
Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.
Send søknad og CV til Kristin Laksfors
kristin@fruhaugans.noSøknaden merkes: Kokk Blomsterbua
Ansettelsesform: Heltid
Søknadsfrist: Snarest. Vi kaller fortløpende inn til intervju
Arbeidssted: Mosjøen
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
The core business of HEIMR Collection is hotel operations. We currently consist of 12 independent hotels in Norway, each operating under its respective brand name. HEIMR Collection is privately owned by Glastad Holding, where Endre Tarald Glastad and Sigrid Glastad Laugen engage in active ownership.
We want our hotels, restaurants and bars to be distinct and genuine. Our aim is to be both style and substance. Meeting points with staff that enable memorable experiences for guests and locals alike. Unique locations with strategies that nurture repeat business.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2932040
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
5814e529-53da-45e5-a0e2-a6e2dd7da3a2